I morgen startet fotballsesongen for Strindheim TF 2. Trygg/ Lade er vår første motstander i 4. divisjon. Kampen spilles på OBOS kunstgress på Lade anlegget kl 1800. (arkivfoto fra NM kamp mot Trygg/Lade i 2014)

Trygg/ Lade spilte i fjor i samme 3. divisjonsavdeling som vårt rekruttlag. Der havnet begge lagene a’ poeng, 45, men Trygg/ Lade på en plass over oss pga målforskjell. I det første møte hjemme vant vi 3-1 over laget fra Lade, der Sondre Kviteng og Steffen Stegavik scorte målene for oss. I andre møte på høsten ble det tap 1-5.

Et raskt blikk på fotball.no og Trygg/Lades spilleroversikt avslører at laget og trenerteamet huser en rekke tidligere spillere som i kortere og lengre perioder har spilt for Strindheim: Kristian Vatn Wood, Vebjørn Urdal, Bjørn Erik Løkås. Anders Malmo, Stian Torgersen, Nichlas Midtsand og Mikal Bjørnstad.

Trygg/ Lade har før denne sesongen forsterket sin stall. Vår egen kriger Stian Torgersen valgte som tidligere annonsert å spille for laget på Lade. Mest interesse er muligens knyttet til Anders Malmos gjeninntreden på fotballbanen. Anders har en årrekke spilt i Strindheim TF, sist for vårt tredjelag.

Vi spilte sist helg treningskamp mot Kvik som endte med uavgjort, 3-3. I følge trener Terje Kjøsnes så var det en dårlig første omgang, mens andre omgang ble gitt karakter godkjent.

Så velkommen til fotballsesongen 2017, #heiastrindheim.

Kommentarer er stengt.