Etter snart 19 måneder(!!) uten seriespill går det endelig mot tellende kamper og spill om poeng igjen. Allerede søndag 25/07 ønsker vi John Pelu og Orkla velkommen til RUTA Arena for 1.runde NM. Lørdag 07/08 er det klart for første serierunde borte mot NTNUI, og lørdag 14/08 kommer første hjemmekamp i seriespillet når Molde 2 kommer på besøk til Trondheim.

Årets sesong blir noe spesiell ettersom den kun består av 13 kamper, altså en kamp mot alle lag i avdelingen. Vi spiller denne sesongen 6 hjemmekamper og 7 bortekamper. Det er nå mulig å kjøpe sesongkort som gir inngang for 2 personer til alle de 6 hjemmekampene som venter i seriespillet, men sesongkortet gjelder ikke for NM-kampene. Du vil også få utdelt et lodd til hver hjemmekamp, og da er du med i trekningen av en stor familiepizza fra vår gode samarbeidspartner Prego Restaurante. Sesongkortet koster 250 kr, og fås utlevert i inngangen før hjemmekampen mot Molde 2 lørdag 07/08.

For å bestille sesongkort sender du en enkel mail til oppmann.strindheimtf@gmail.com eller sender oss en melding på facebook. Alt vi trenger er følgende info: Fullt navn og telefonnummer.

Sesongkortet gjelder for følgende kamper:

Lørdag 14/08 Strindheim TF – Molde 2
Søndag 29/08 Strindheim TF – Aalesund 2
Fredag 03/09 Strindheim TF – Tynset
Lørdag 18/09 Strindheim TF – Træff
Lørdag 09/10 Strindheim TF – Spjelkavik
Lørdag 23/10 Strindheim TF – Ranheim TF 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *