Strindheim A-lag herrer spiller lørdag 23/10 (førstkommende lørdag) sin siste hjemmekamp for sesongen. Motstander er Ranheim TF 2, og hvilken kamp det blir!

Et Strindheimlag som kjemper om opprykk til 2.divisjon kommer til å gjøre alt som må til for å ta de 3 poengene. Kampstart er kl 13:00!

I forrige hjemmekamp mot Spjelkavik var det en fantastisk stemning på RUTA Arena, med masse folk på tribunene. Det var fantastisk moro, og vi ønsker å gjenskape den atmosfæren i den kommende kampen mot Ranheim. Det får vi ikke til alene, og vi frir derfor til alle med et eller annet forhold til Strindheim.

Kom på kamp mot Ranheim, gjerne ta på deg et Strindheimskjerf hvis du har det, så blir du med og hjelper oss gjennom den siste hjemmekampen for sesongen.

Det blir fri inngang for alle som stiller i Strindheimklær. Fra kl 12:30 vil det på 7’er banen bli arrangert en konkurranse for barna, med en finalerunde ute på 11’er banen i pausen av kampen. Vi håper å fylle tribunene med masse unge Strindheimgutter og Strindheimjenter på lørdag

Vi er klare, er du?! La oss sammen mobilisere nå, så fyller vi tribunene på lørdag. Ser deg på kamp!

Heia Strindheim!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *