I 3. div dro laget ut for å møte Verdal i en kamp som ikke betydde noe for vår tabellsituasjon. Der hadde vi bare æren å spille for. Hvilken kamp det ble. Guttene var tent for å vise at nedrykket ikke egentlig var oss verdig. Våre gutter gav seg ikke før det sto 6-2 når dommeren blåste av kampen. Selv om det en tid at vi ledet bare med et mål så rundspilte vi til tider Verdal.
Det er helt klart at vi har et bedre nivå inne enn det vi spesielt har vist i høstsesongen. Vi kan i alle fall si at vi har mye god fotball i oss.

Noen timer seinere på Ruta Arena var det vårt 4,. divisjonslag som møtte Rørvik til dyst. Det sto hele 4-0 til pause og 7-2 når dommeren blåste i fløyta etter 90 minutters spill. Lite betydde det at vårt lag i denne divisjonen hadde berget plassen.

Nå får vi evaluere sesongen og mentalt forberede oss på spille i en lavere sesong, vi snakkes!

#heiastrindheim

Ett svar til “Senior avslutter med brakseire”

 1. Nils Inge Lilleheie sier:

  Heisann!

  Jeg tror at det er gunstig nå å koble opp flest mulig folk i strindheimsområdet mot STF, folk med fotballkunnskap og som ser verdien i å satse lokalt.

  Mot Verdal var det seks med lokal tilknytning og tre med Strindheim bakgrunn som startet kampen. Jeg mener at vektingen av lokal tilhørighet har vært dårligere tidligere i sesongen, så det ser ut som om dere er på rett vei.

  Når det er sagt, mener jeg at i 4. div. må det være nærmere 100 % med lokal tilhørighet og høyere andel med Strindheim bakgrunn. Jeg tror ikke det er gunstig at studenter fra andre kanter i landet kommer til Strindheim for å spille 4. div. fotball. Det vil uansett bli, sikkert med noen hederlige unntak, en halvhjerta satsing. Men mitt viktigste argument er tilhørighet og forståelse for at STF er en klubb som tar lokale talent, som ikke blir satset på i RBK, Ranheim og Nardo, på alvor og som vil satse for å se hvor gode de kan bli.

  Dessuten håper jeg at det blir lagt en tydelig strategi og en sportsplan om sportslig satsing der tilhørighet er i fokus.

  Med håp om samling i bunn og snarlig opprykk!

  Vennlig hilsen

  Nils Inge Lilleheie