Vi vinner over Tiller i serieåpningen med 3-1. Det var knyttet stor spenning til A-laget’s kampform ettersom de siste treningskampene mot henholdsvis Ranheim TF 2 og RBK 2 ble avlyst. Men Christian Steens mannskap klarte å bevise at de hadde det i seg og kunne varte opp med et meget godt resultat i serierunde 1.

Vi stilte med fire debutanter i Strindheimdrakt i første ordinære kamp: Edvard Sjølie, Eirik Selnes, Adrian Tørstad og Magnus Zahl-Johansen.

Merk at alle våre seniorlag samt gutter 19 treningsgruppe 1 har vunnet sine kamper i serieåpningen!

Laget:

Edvard Sjølie

Ask Angellsen – Andreas Østeraas – Noah Knoff – Sindre Greiff

August Rist – Patrick Strand – Jørgen Havig

Nikolai Skaue – Eirik Selnes – Adrian Tørstad

 

Mål:

2′ 0 – 1 Adrian Tørstad

13′ 1 – 1 Robin Hermstad (Tiller)

74′ 1 -2  Jørgen Havig

88′ 1 – 3 Vetle Wenaas

 

Gule kort Strindheim:

41′ Patrick “Pat” Strand

63′ Andreas Øseraas

 

Bytter Strindheim:

45′ Nikolai Skaue ut og Vetle Wenaas inn

89′ August Rist ut og Magnus Zahl-Johansen inn

90′ Adrian Tørstad ut og Robin Skrogstad inn

 

Kampen åpnet i Strindheim øyne friskt da debutant Adrian Tørstad scoret allerede etter 2 minutter, hvilken debut! Vår neste sjanse kom etter 11. minutter etter corner der Tillers keeper redder en heading.

Hjemmelaget utligner etter en klassescoring av Robin Hermanstad etter 11 minutter. Vi presser på, men utover i første omgang jevner kampen seg ut mellom de to lagene og lagene tar pause på stillingen 1-1.

Før andre omgang byttes Nikolai Skaue ut til fordel for Vetle Wenaas. Det er Tiller som åpner best i andre omgang der de kommer til noen sjanser og skudd på mål uten at dette ender opp på kampkortet til dommeren.

Når det står igjen ca 15 minutter kommer Jørgen Havig og sørger for Strindheim ledelse etter en deilig lobb over hjemmelagets keeper. Selv om Tiller får flere sjanser så evner vi å stå imot presset fra hjemmelaget. Vetle Wenaas sørger for å sette spikeren med sin scoring i det 88 minutt, og 3 deilige poeng blir derfor med hjem til Strindheim i serieåpningen!

Solid innsats av våre gutter. Neste kamp er hjemme mot Steinkjer 18. april kl 1600. Vi håper at mange kan avslutte påskeferien med kamp på RUTA Arena.

#HeiaStrindheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *