Det var endelig klart for sesongens første tellende kamp, første hinder på vei mot 1.runde av årets norgesmesterskap. Avdelingskollega Melhus var motstander, og med et fint spillevær og en strålende bane var rammen satt.

Vi stilte med følgende lag:

Robin Hjelseth, Sivert Risan, Erlend Flaten, Henning Larsen, Christ Oulahi Dahl, August Rist ( Trym Hågensen 89′ ), Oskar Andreassen, Mikkel Nergård ( Marius Rosvold 80′ ), Andreas Krokbø, Vetle Wenaas ( Patrick Strand 60′, Martin Engvik.

Kampen åpnes med forholdsvis høy intensitet, og etter et lite kvarter spilt kommer kampens første høydepunkt ( og scoring ). August Rist serverer en fantastisk crosser som finner veien til foten til Mikkel Nergård, som etter å ha rundet keeper får satt ballen i mål til 1-0. Umiddelbart etter scoringen er Rist frempå igjen, men avslutningen reddes av keeper. Nå er vi inne i en meget god periode, og etter 18 minutter kommer kampens andre scoring. Rist slår corner fra venstre som flikkes videre, og på bakre stolpe venter Engvik og header inn 2-0. Vi fortsetter å male på og kjører rett og slett over Melhus i denne perioden, men etter drøye 26 minutter vinner Melhus ballen høyt 0g kommer alene med Hjelseth. Angriperen blir felt og roper på straffe, men dommer vil ikke ha noe av det og vinker spillet videre. Det spørs om ikke Melhus hadde en god sak akkurat der! Umiddelbart etter denne situasjonen smeller det i motsatt ende av banen, og Wenaas får æren av å sette 3-0 etter et godt angrep og innlegg av Sivert Risan. Derfra og inn til pause har vi god kontroll på det som foregår, og vi går i garderoben med en 3-0 ledelse og en god første omgang.

Melhus så ut til å ha brukt pausen godt, og kommer ut med bra energi og skaper 2-3 store muligheter ila de første 15 minuttene av andre omgang, blant annet to stangskudd. Vi slipper med skrekken, kommer mer inn i det igjen og lufta går etterhvert mer og mer ut av bortelaget. Vi kommer etterhvert til et par brukbare målsjanser utover i omgangen, men flere scoringer blir det ikke.

Det betyr at vi vinner 3-0 i første kvalifiseringsrunde til cupen, og kan vente spent på hvem som står på motsatt banehalvdel i siste hinder før de offisielle cuprundene sparkes i gang.

Som vanlig kårer en jury dagens Strindheimspiller, og valget denne gangen falt på August Rist. Vi gratulerer!

Neste helg er det duket for treningskamp igjen, og da får vi målt oss mot solid 2.divisjons motstand når Levanger kommer på besøk. Kampstart da er lørdag 23/03 kl 14:00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *