Mandag kveld var det duket for vinterens siste treningskamp før seriestart, og avdelingskollega Tillerbyen var motstander. Vi har som i fjor slitt med en del skader i oppkjøringen, og kunne heller ikke til denne kampen stille med fullt mannskap. Blant annet så var det behov for at trener John Pelu måtte snøre på seg skoene igjen til denne kampen! Fredrik Kosberg, Joachim Olufsen, Andreas Krokbø, Øyvind Haugen, Vegard Pedersen og Jeffter Osafo er noen av de som ikke var tilgjengelig til dagens kamp. Sistnevnte har dog vært ute en stund allerede.

Strindheim XI:

Aspås
Ramstad – Nesje – Trondsen – Risan
Rist – Pelu
Kviteng – Økland – Vingelen
Meldal

Kort om kampen:

En kamp hvor vi føler vi har brukbar kontroll defensivt store deler av kampen, selv om vi ikke skaper allverden til målsjanser. Vi er litt for slurvete i det vi vinner ballen, og får ikke ordentlig rytme i angrepsspillet. Tillerbyen har noen gode muligheter i første omgang, men blant annet en god Magnus Aspås bakerst hos oss holder oss inne i kampen med noen meget gode redninger. Ingen stor kamp av oss, og selv om man ikke skal legge for mye i disse treningskampene så tar vi med oss en seier og forhåpentligvis en god følelse inn mot seriestarten som kommer allerede førstkommende søndag borte mot Molde 2.

Målscorere:

1-0 August Rist: Meget godt plassert frispark hvor gjestenes keeper åpenbart ble tatt litt på senga. De aller fleste ventet nok et innlegg!

1-1 Prince Kala: Kommer alene med keeper Aspås og chipper elegant inn utlikningen.

2-1 Sondre Kviteng: Fjorårets toppscorer Amund Vingelen tar på seg hovmesterhatten og serverer Sondre Kviteng en strålende pasning som sender han nogenlunde alene med keeper, og når avslutningen står i stil til pasningen så blir det mål. Sondre klinker ballen ned i lengste hjørne.

Nå er det bare en ting som gjelder, og det er seriestarten mot Molde 2. Det skal bli godt å komme i gang med ” tellende ” kamper igjen og spill om poeng. Kampen mot Molde spilles på Aker Stadion førstkommende søndag 16.april kl 1400!

Heia Strindheim!

Kommentarer er stengt.