Dette kampreferatet har med overlegg ikke blitt formidlet før dagen  etter hjemmekampen mot Mosjøen. Fotball hverdagen går i bølgedaler. For Strindheims vedkommende så er vi nå nede i en bølgedal. Like etter kampen føltes denne bølgedalen som meget dyp. Dagen derpå, etter å ha sett RBK kamp, vært med venner, spist og drukket noe godt, så er dalen litt grunnere.

Jeg vet at det er ikke bare jeg som føler det slik. Spillere, trenere og støtteapparat kjenner nok på det samme. Nå er det å reise seg og begynne å komme seg opp fra bunnen av dalen. Denne uken blir en annerledes uke med selvransakelse og mang en prat i tillegg til fotballøktene på kunstgresset på Strindheim. Fotball hverdagen går videre og neste helg møter vi serielederen. Da skal det være tente gutter i blått og gult som entrer banen.

Så over til et kort kampreferat:

Laget:

Aspås

Risan – Nesje – Holmestad – Kviteng

Henriksen – Anfndsen

Singstad – Krokbø – “Modric” Haugen

Olufsen

Mål:

18′ 0-1 Stian Kristiansen

45′ 0-2 Julian Ellingsen

62′ 0-3 Lassa Lien

70′  0-4 Stian Kristiansen

Bytter:

19′ Kviteng ut og Kosberg inn

59′ Singstad ut og Nyhus inn

72′ Kosberg ut og Kvalvær inn

75′ Risan ut og Rist inn

 

Gule kort:

25′ Holmestad

65′ Risan

 

Om kampen:

Vi åpnet meget friskt i starten av kampen der vi var offensive og trykket Mosjøen bakover, vi skaper flere situasjoner der vi får ballen inn i boksen og det blir bare nesten.

Vår første store målsjanse kommer etter 14 minutter da Olufsen kommer alene igjennom, men touchen blir litt for lang og keeper redder ballen.

Tre minutter etterpå blir Kviteng skadet og liggende på banen. En vridning i kneet gjør at han må byttes ut. Når vi er en mann mindre scorer Mosjøen ved et innlegg som går gjennom feltet og ender med at et Mosjøenbein setter ballen i  mål.

28′ får vi en sjanse til å utligne når Holmestad får muligheten til å sette ballen i mål etter døball, men ballen blir reddet på målstreken av Mosjøen. Like etter er vi også frempå etter en  corner.

Mosjøen scorer sekunder før dommeren blåser i fløyta for pause. Vi går til pause i den tro at dette var mulig å hente opp.

Andre omgang starter ved jevnt spill, men det er tydelig at Mosjøen hadde fått blod på tann. Vå  nye spiller Stian Nyhus for sin debut i Strindheimdrakta da han erstatter Singstad. Han gjør et solid inntrykk, på en ellers mørk dag.

I det 67′ så øker Mosjøen ledelsen. Vår bakerste forsvarsspiller mister ballen høyt opp i banen og Mosjøenspilleren kommer alene med Aspås. Ballen går i mål. Etter dette så går lufta og piffen ut av guttene og resten av tide blir en tålmodighetsprøve for å få kampen gjennomført. Ikke bedre blir det heller av Mosjøen scorer sitt site mål på en nydelig langskudd fra over 20 meters hold.

Nå er det som sagt samling i bånn. Vi kommer opp igjen, men det må jobbes både på banen og ikke minst sammen!

Kommentarer er stengt.