Støtt våre trofaste samarbeidspartnere !

 

Umbro i Norge har  i over 20 år har vi levert det beste utstyr til fotball- og håndballklubber i landet. UMBRO har i dag ca 500 klubber på kontrakt. UMBRO har utstyret du trenger og er det naturlige valg for alle som driver aktiv idrett.

 

Midt-Norges største aktør innen områdesikring: gjerder, pullerter, grinder, dører, gabbioner, anleggssikring, kjøretøyskontroll. Sikrer samfunn og verdier. Stort utvalg i produkter. Mer enn 30 års erfaring. Tjenester: Vi prosjekterer, Vi monterer, Vi vedlikeholder.

 

Bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter. Kjente merkevarer. Størst på bilstereo. Bredt utvalg. Typer: Bilstereo, Bilvarme, Navigasjon, Alarm, Biltilbehør, Hjem og Fritid.

 

 

 

 

 

 

Møller Bil Leangen er opptatt av å samarbeide lokalt i eget nærmiljø. Rabatert pris på nybilpris omfatter Strindheim Yngres, Strindheim Kvinner og Strindheim Toppfotball

Ta kontakt med Møller Bil Leangen for samtale. Detaljer om avtalen forefinnes på følgende lenke: https://www.dropbox.com/h?preview=SKODAAVTALEN+-+Strindheim+Fotball+og+M%C3%B8ller+Bil+Leangen.docx

 

Prego er en klassisk, lukrativt spisested som ble åpnet i Trondheim i oktober 2007. Hos oss gjør vi alt for at våre gjester skal være komfortable og få nyte øyeblikket i selskap av venner, familie og ikke minst fremragende mat.

 

 

 

 

Her finner du masse god regnskapskompetanse fordelt på 16 dyktige, hyggelige og behagelige medarbeidere.
Sammen har vi lang fartstid både fra regnskapsbransjen og andre bransjer, noe som har gitt oss innsikt og erfaring med mange ulike næringer gjennom årene. Vårt formål er å veilede deg som kunde til trygge og gode beslutninger. Vi har løsninger og kompetanse til å ta på oss alt innen regnskapsføring og økonomi.

Som privatist hos Sonans får du effektiv og eksamensrettet undervisning, enten du ønsker å forbedre en karakter fra videregående, mangler generell studiekompetanse, eller trenger fag for spesiell studiekompetanse. Søk om skoleplass nå ved å klikke på logoen vår.

 

Max arrangerer spill til inntekt for lokale lag og foreninger i Norge. Pr. i dag støtter vi over 150 lokale lag og foreninger. Og i de siste årene har vi utbetalt over 13. millioner kroner i støtte til disse.

 

 

NORDESIGN designer, utvikler og markedsfører moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Produktene benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom. Hovedkontoret, showroom og lager ligger i Trondheim. Her treffer du dedikerte medarbeidere med en stor interesse for og kunnskap om belysning.

 

Shell 7-eleven Leangen – få rabatt på bilvask og støtt Strindheim TF ved å fylle drivstoff på pumpe 5 og 6.  Last ned avtalebevis her!