Støtt våre trofaste samarbeidspartnere (trykk på logo for å komme til nettsidene)!

 

Umbro i Norge har  i over 20 år har vi levert det beste utstyr til fotball- og håndballklubber i landet. UMBRO har i dag ca 500 klubber på kontrakt. UMBRO har utstyret du trenger og er det naturlige valg for alle som driver aktiv idrett.

 

Midt-Norges største aktør innen områdesikring: gjerder, pullerter, grinder, dører, gabbioner, anleggssikring, kjøretøyskontroll. Sikrer samfunn og verdier. Stort utvalg i produkter. Mer enn 30 års erfaring. Tjenester: Vi prosjekterer, Vi monterer, Vi vedlikeholder.

 

Bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter. Kjente merkevarer. Størst på bilstereo. Bredt utvalg. Typer: Bilstereo, Bilvarme, Navigasjon, Alarm, Biltilbehør, Hjem og Fritid.

 

 

Gjennom å benytte Karolak Bygg og Rehabilitering AS gir dette “cashback” til Strindheim Toppfotball. Ta kontakt med Arek Karolak på 944 76 508 eller mail: karolakbor@gmail.com for et tilbud

 

Prego er en klassisk, lukrativt spisested som ble åpnet i Trondheim i oktober 2007. Hos oss gjør vi alt for at våre gjester skal være komfortable og få nyte øyeblikket i selskap av venner, familie og ikke minst fremragende mat.

 

Som privatist hos Sonans får du effektiv og eksamensrettet undervisning, enten du ønsker å forbedre en karakter fra videregående, mangler generell studiekompetanse, eller trenger fag for spesiell studiekompetanse. Søk om skoleplass nå ved å klikke på logoen vår.

 

Max arrangerer spill til inntekt for lokale lag og foreninger i Norge. Pr. i dag støtter vi over 150 lokale lag og foreninger. Og i de siste årene har vi utbetalt over 13. millioner kroner i støtte til disse.

 

 

NORDESIGN designer, utvikler og markedsfører moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Produktene benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom. Hovedkontoret, showroom og lager ligger i Trondheim. Her treffer du dedikerte medarbeidere med en stor interesse for og kunnskap om belysning.

 

Shell 7-eleven Leangen – få rabatt på bilvask og støtt Strindheim TF ved å fylle drivstoff på pumpe 5 og 6.  Last ned avtalebevis her!