Støtt våre trofaste samarbeidspartnere (trykk på logo for å komme til nettsidene)!

 

Ruta Entreprenør AS ble etablert i 2007 og er i dag en av Midt-Norges største entreprenører med 100 % trøndersk eierskap.

Ruta leverer i dag innenfor følgende områder: Prosjekter, Byggfornyelse, Rehabilitering og tilbygg av bygninger i privat og offentlig regi, Bolig, Oppføring av større boligprosjekter, Betong, Egen betongavdeling for egne og eksterne prosjekter.

 

nyehoyder_logo

 

Nye Høyder AS er en spesialist på leder- og prestasjonsutvikling og en arena for nettverksbygging.

 

 

Umbro i Norge har  i over 20 år har vi levert det beste utstyr til fotball- og håndballklubber i landet. UMBRO har i dag ca 500 klubber på kontrakt. UMBRO har utstyret du trenger og er det naturlige valg for alle som driver aktiv idrett.

Som privatist hos Sonans får du effektiv og eksamensrettet undervisning, enten du ønsker å forbedre en karakter fra videregående, mangler generell

studiekompetanse, eller trenger fag for spesiell studiekompetanse. Søk om skoleplass nå ved å klikke på logoen vår.

 

vap

 

 

VA-Prosjekt Midt-Norge AS skal være en leverandør av konsulent- og entreprenørtjenester for profesjonelle brukere i midtre handelsfelt. Firmaet skal ha en høy kompetanse innenfor sitt fagområde og være en effektiv og engasjert samarbeidspartner.

 

flise

 

 

Landets ledende innen import, distribusjon og salg av fliser til privat- og prosjektmarkedet.

 

logo

 

 

Selskapet har som målsetting å innfri de forventninger det trønderske eiendomsmarkedet alltid har hatt til varemerket Nylander.

 

 

topp_logo_2012

 

 

Klinikk 5 er en privat tverrfaglig helseklinikk med avdeling i Trondheim sentrum og på Brekstad, som består av erfarne og videreutdannede fysioterapeuter, psykologer, legespesialist, ernæringsfysiolog, akupunktør,  osteopat og bedriftssykepleier.

 

 

 

SportsEvent er en lokal leverandør i Trondheim som arrangerer treningsleir for fotball til Spania og Tyrkia. De leverer også turer for syklister, golfere og andre lagidretter slik som håndball. Vi i Strindheim benytter utelukkende SportsEvent til våre treningsleirer.

 

axislogo_stor

Axis Kropp og Helse holder til på Elixia Lade og Elixia Teglgården, og driver med trykkpunktbehandling, dyp massasje og stretching.