Støtt våre trofaste samarbeidspartnere (trykk på logo for å komme til nettsidene)!

GENERALSPONSOR:

 

Ruta Entreprenør AS ble etablert i 2007 og er i dag en av Midt-Norges største entreprenører med 100 % trøndersk eierskap.

Ruta leverer i dag innenfor følgende områder: Prosjekter, Byggfornyelse, Rehabilitering og tilbygg av bygninger i privat og offentlig regi, Bolig, Oppføring av større boligprosjekter, Betong, Egen betongavdeling for egne og eksterne prosjekter.

 

 

HOVEDPARTNERE:

nyehoyder_logo

 

Nye Høyder AS er en spesialist på leder- og prestasjonsutvikling og en arena for nettverksbygging.

 

 

vap

VA-Prosjekt Midt-Norge AS skal være en leverandør av konsulent- og entreprenørtjenester for profesjonelle brukere i midtre handelsfelt. Firmaet skal ha en høy kompetanse innenfor sitt fagområde og være en effektiv og engasjert samarbeidspartner.

 

Formålet til driftsselskapet Frost Eiendom er forvaltning og utleie av bolig og næringseiendommer. Vi er i dag en ledende aktør i regionen innen boligutleie, og dette er en posisjon vi skal jobbe aktivt med for å opprettholde.

 

Umbro i Norge har  i over 20 år har vi levert det beste utstyr til fotball- og håndballklubber i landet. UMBRO har i dag ca 500 klubber på kontrakt. UMBRO har utstyret du trenger og er det naturlige valg for alle som driver aktiv idrett.

PARTNERE:

Som privatist hos Sonans får du effektiv og eksamensrettet undervisning, enten du ønsker å forbedre en karakter fra videregående, mangler generell studiekompetanse, eller trenger fag for spesiell studiekompetanse. Søk om skoleplass nå ved å klikke på logoen vår.

 

Max arrangerer spill til inntekt for lokale lag og foreninger i Norge. Pr. i dag støtter vi over 150 lokale lag og foreninger. Og i de siste årene har vi utbetalt over 13. millioner kroner i støtte til disse.

 

Støttespillere:

Shell 7-eleven Leangen – få rabatt på bilvask og støtt Strindheim TF ved å fylle drivstoff på pumpe 5 og 6.  Last ned avtalebevis her!