Oppkjøringen til 2017-sesongen er godt i gang, og nå var det på tide å kjenne litt på følelsen av å spille kamp igjen. Vinterens første treningskamp er gjennomført, og motstander var Orkla. Vi reiste til Orkanger med 22 spillere, og hadde satt opp to relativt jevne 11’ere til denne kampen. Da er det naturlig at det blir mye ungt, og gjerne litt mangel på relasjoner så tidlig i oppkjøringen. Kampen var en typisk januarkamp preget av mye dueller og lite finspill, hvertfall fra vår side. Når det er sagt så viser vi tendenser innimellom, og uansett resultat så var det høyst nødvendig å få en slik gjennomkjøring nå.

Spillere som var utilgjengelige til dagens kamp var blant annet Amund Vingelen, Fredrik Kosberg, Øyvind Haugen, Jeffter Osafo og Magnus Lenes. 

Vi hadde også med oss en prøvespiller i dagens kamp. Thomas Holmestad har trent med oss en stund nå, og midtstopperen har vært inne i Kongsvinger-systemet noen år før han flyttet til Trøndelag. Thomas gjorde en bra figur og kronet det med en fin scoring.

PS: Gledelig var det også at den 16 år gamle Strindheimgutten Martin Andre Engvik fikk sine første minutter for A-laget denne kampen.

Strindheim XI 1.omg:

Vegard Pedseren
Sivert Risan – Lars Ramstad – Ingebrigt Davik – Pettersen
August Rist – Eirik Trondsen
Kviteng – Krokbø – El-Safadi
Ricardo

Strindheim XI 2.omg:

Ansnes
Flaten – Nesje – Holmestad – Pettersen
Olufsen – Økland
Meldal – Dyve – Singstad
Engvik

Orkla-Strindheim 5-3 ( 3-1 )

Målscorere for oss: Sondre Kviteng, Thomas Holmestad, Daniel Singstad.

Kommentarer er stengt.