Seriestart i Norsk Tipping-ligaen er like rundt hjørnet, og i årets avdeling er det noen nye bekjentskaper, både for de klubbene fra trøndelag og resten av lagene. Vi har forespurt de andre klubbene i avdelingen om å komme med noen ord om hvordan sesongoppkjøringen har vært og hvordan de vurderer årets avdeling. I første omgang kan du lese hva RBK 2, Stjørdals/Blink, Kolstad og Mo IL tenker.

Roger Naustan – RBK 2: Vi er godt fornøyd med sesongoppkjøringen. Vi har jo først og fremst et fokus på å produsere spillere til høyere nivåer (helst RBK A), og mener vi har mange spillere med bratt utviklingskurve. Som lag har vi ingen spesielle ambisjoner, utover å fremstå rosenborgsk, og med spennende typer innenfor rosenborg-filosofien. Som trønder tror jeg avdelingen blir veldig spennende, med mange lokale oppgjør. Så synes jeg samtidig at det er fint at vi får krydret det med noen turer til nord og til møre. Det største spenningsmomentet, med tanke på at dette er et nytt nivå, er hvor den sportslige lista vil ligge.

Mvh Roger, RBK

Are Tronseth – Stjørdals/Blink: 

Oppkjøringen til sesongen startet for vår del med litt usikkerhet iforhold til hvordan spillerstallen ville se ut etter nedrykket ifjor. Hvem ville bli værende og hvem ville vi miste. Vi håpte på å beholde så mange som mulig og det synes jeg vi har lyktes bra med. At noen går ut av en stall og andre kommer inn vil alltid være endel av fotballhverdagen. Men vi har som nevnt beholdt de aller fleste og har etterhvert også opparbeidet oss en fin og bred stall, med en god blanding av erfarenhet, ungt pågangsmot og ikke minst mye talent.
Våre ambisjoner for sesongen er helt klart å være et av topplagene i avdelingen og aller helst vil vi være det beste. Men det er mange gode konkurenter,noe treningskampene i vinter har vist. Vi har hatt noen gode kamper,men også hatt våre mindre gode. Dette har ihvertfall vist oss, som vi vet, at her må man være på jobb i hver eneste runde hvis det skal bli 3 poeng. Det vil nok være flere lag som kjemper om avdelingsseieren,så her må man være klar fra 1.runde.
Hvilke lag som vil kjempe i toppen er vanskelig å forutsi,men tror nok at lag som Strindheim,Orkla,Kolstad,Verdal og Steinkjer vil bite godt fra seg. Det blir også selvsagt spennende å se hva mørelagene og lagene i nord har å komme med, da vi ikke kjenner til disse så godt.
Det eneste som er sikkert er at det blir en spennende sesong og vi gleder oss til å komme igang.
Benytter også anledningen til å ønske alle involverte lykke til med 2017-sesongen.
Mvh
Are Tronseth

Stjørdals-Blink Fotball

Lars Erik Nilsen – Mo IL Toppfotball: 

Mo ILs sesongoppkjøring har vært utfordrende ift de siste årene. Byens innendørsarena kollapset i romjula, så vi har trent ute i snø, vind og kulde stort sett hele vinteren. Tre av klubbens mest rutinerte spillere bestemte seg for å trappe ned, så mye av ansvaret ligger i år på våre juniorspillere (kun åtte seniorer i a-stallen).

Det er vanskelig å si så mye om lagene vi møter i år siden vi har lite kunnskap om disse. Vi forventer tette og jevne kamper sesongen gjennom, men vi har et inntrykk av at Stjørdals-Blink sammen med RBK2 og Molde2 ser sterke ut.

Vår ambisjon er å utvikle spillere og lag, og har ingen uttalt resultatmålsetning. Vi håper vi har nok kvalitet til å utfordre alle lag, så får vi se hvor mange poeng vi har klart å samle når serien er ferdigspilt.

Mvh

Lars Erik Zetterlund Nilsen

Mo IL Toppfotball

Kristian Selnæs – Kolstad Fotball: 

Vi i Kolstad fotball er godt fornøyd med sesongoppkjøringen. Til tross for at vi har hatt en del skader i vinter, skal vi forhåpentligvis stå godt rustet til seriestart.
Avdelingen ser på forhånd ut til å inneholde mange gode lag, der flere av lagene har spilt i gamle 2. divisjon eller kjempet i toppen av 3. divisjon i flere år.
Vi tror på en jevn serie, der 5-6 klubber har potensiale til å kjempe i toppen. Vi har mål om å være en av de klubbene, og går for å vinne alle kamper vi stiller opp i.
Mvh
Kristan Selnæs

Kolstad Fotball

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner etterhvert! 

Kommentarer er stengt.