Det var klart for hjemmekamp mot Steinkjer FK lørdag. Det endte med 2-2 og poengdeling. Du kan lese litt om kampen under.

Strindheim XI:

Aspås, Ramstad, Nesje, Trondsen, Kosberg, Modric, Krokbø, Henriksen, Olufsen, Flaten, Vingelen

Benyttede reserver: Singstad, Rist, Kviteng, Meldal, Økland

1.omgang:

Vi åpner kampen i godt tempo. Setter godt press på Steinkjer, noe som resulterer i scoring allerede etter 8 minutter spilt. Kosberg slår en fantastisk pasning i bakrom gjennom og forbi alle mann til Steinkjer. Olufsen kommer alene gjennom og triller ut til Krokbø som sikkert setter ballen i mål. Etter scoringen fortsetter vi å presse på, og Amund får skutt ved flere anledninger. Den største sjansen kommer etter 28 minutter. Etter flott kombinasjonsspill på vår høyre side ender ballen hos Krokbø som avslutter i tverra. Ti minutter senere skal metallet nok en gang hindre scoring. Et langt kast fra Ramstad ender ute hos flaten som på hel volley banker ballen i tverra. Marginene er virkelig i mot oss nå. Vi går til pause på stillingen 1-0 etter en omgang vi til tider dominerte, og hadde flere gode muligheter til å punktere.

2.omgang:

Etter hvilen er rollene snudd på hodet. Steinkjer tar kommando med en gang og får allerede etter 1 minutt uttelling på corner. Det ropes og skrikes på hands i feltet, og om ballen faktisk var inne. Men dommer dømmer mål, og det er likt. Steinkjer fortsetter å trykke oss bra bakover, og får i det 67. minutt uttelling på ny. Nok en dødball hvor markering glipper og en Steinkjerspiller får upresset stupe ballen i mål fra fem meter. Like etter scoringen kommer Vingelen alene med keeper, men ballen ville ikke inn i dag. Vi gjør noen bytter, og blant annet Meldal kommer inn. Dette betaler seg kjapt. Langt kast fra Ramstad rett på panna til Meldal som stusser ballen i mål, 2-2. De siste ti minuttene tar vi mer og mer kommando igjen og jager seiersmålet, men det ville seg ikke. Kampen ender 2-2. Tross et surt poengtap idag er vi fortsatt inne i en god stim med seks kamper uten tap.

Neste helg, lørdag 10.juni venter nok en hjemmekamp, og da er det Sverresborg som kommer på besøk. Kampstart er kl 1600!

Kommentarer er stengt.