Etter en knallkamp på bortebane mot et sterkt Tillerlag i forrige serierunde, var det et poengjaktende Orkla som gjestet Ruta Arena lørdag 21.september. Vår reservekeeper Kristian Kleiven har tatt pennen fatt og skrevet noen ord om kampen.

Kampen starter med et brak der Orkla allerede har en stor sjanse etter 3 minutter. De kommer seg inn i vår boks og får avsluttet, heldigvis for alle i blått går avslutningen i treverket. I fotball snur ting fort, og etter 5 minutter er formspilleren Mikkel Nergård tilbake på gamle trakter på høyrekanten. Han viser glimrende ferdigheter og kriger med seg ballen og får slått inn. Der dukker Martin Grong Risan opp og setter inn vår første scoring for dagen. Christ Dahl har nok en god kamp på sin offensive midtbaneplass, og kunne fått med seg to mål på kamprapporten, men både etter en god redning av Orklas sisteskanse og noen centimeters feilmargin i siktet står det fortsatt 1-0 til hjemmelaget. Orkla får en mulighet når de kontrer etter 28 minutter og kommer alene med Robin Hjelseth, men sistnevnte gjør en kjemperedning. Han får ikke gjort så mye med Orkla sin utligning i det 32 spilleminutt, der en Orklaspiller kommer seg gjennom både midtbane- og forsvarsleddet vårt og setter den i mål. Vi går til pause med 1-1.

Allerede i det 47 spilleminuttet kommer Orkla seg til en ny sjanse og setter ballen bak Hjelseth. Dommeren godkjenner målet, det står 1-2 og vi må nå jakte utligningen. I det 59 minutt blir Sivert Risan felt og vi får straffe. Martin Grong Risan går frem og keeper gjør en god redning, men heldigvis setter han returen og sin andre scoring for dagen. Vi er like langt på Ruta Arena, men det er tydelig at Orkla har mistet litt av flyten og vi kjører for det meste resten av kampen. Vi gjør et bytte som gjør at vi presser enda mere og det er når Oskar Andreassen kommer inn etter 61 minutter. Han oppsøker ofte ball og Orkla må ty til ulovlige midler for å stanse unggutten fra Namsos. Andreassen  har en svært god dødballfot, og kan notere seg for 2 meget gode forsøk der han blant annet har en i stolpen i det 88 minutt. Det ender med 2-2 og poengdeling på Ruta Arena. En jury kåret Fredrik Lund fortjent til dagens Strindheimspiller.

Verdt å nevne at Martin Engvik spilte sin siste kamp for denne sesongen da han skal forsvare landet vårt det neste året. Takk for nå Martin! Masse lykke til med det som venter i forsvaret. Døren er alltid åpen!

Heia Strindheim!

 

Startelleveren:

Robin Hjelseth – Christer Johansen, Erlend Flaten, Torben Halvorsen, Sivert Risan – Fredrik Lund, Mikkel Nergård – Ola Brustad, Christ Oulahi Dahl, Martin Grong Risan – Martin Engvik

 

Benken:

Kristian Kleiven, Nils Gunnar Barstad Eggen, Stian Sundby, Simen Hoel, Oskar Andreassen, Mathias Heggem, August Rist

 

Målscorere:

1-0 Martin Grong Risan

1-1 Magnus Høiseth

1-2 Emil Lynum

2-2 Martin Grong Risan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *