Det var klart for en ny lang bortetur når vi skulle gjeste Mo IL. Ekstra gledelig var det at Fredrik Kosberg endelig var tilbake i spill igjen!

Etter en lang busstur ankommer vi Sagbakken og Mo i Rana i strålende solskinn. Stemningen før kampen var god og vi tar tak i kampen fra start. Et kvarter ut i kampen er Amund i gjennom på høyresiden, men fra en litt skrå vinkel setter han den på keeper som redder. Vi fortsetter etter dette å ha et spillemessig overtak, og kommer ikke lenge etter til en ny stor mulighet ( denne gang etter corner ) når Mats Henriksen skyter like utenfor fra 5-6 meter. Vi opprettholder trykket og får en ny kjempemulighet etter ca halvtimen. Amund stikker ballen nydelig gjennom til Krokbø som kommer alene med keeper, men dessverre så går avslutningen rett i brystet på hjemmelagets keeper. Men vi skulle få nok en mulighet før pause, og denne gangen er det Kosberg som skyter like over mål etter en corner. Det står dermed 0-0 til pause etter en omgang hvor Mo ikke var like farlige som oss, og det nærmeste de kommer var et frispark fra ca 20 meter som gikk over mål.

I pausen var vi enige om at vi hadde gjort en bra omgang, og vi alle hadde god tro på at uttellingen ville komme i andre omgang. Men det gikk ikke helt sånn … Vi klarer ikke å komme helt opp på nivået fra første omgang og hjemmelaget kommer mer og mer med i kampen. Andre omgang ble ingen stor omgang for noen av lagene, med mye dueller og lite etablert spill for begge lag. Andre omgang’s største mulighet er det Mo som får mot slutten av kampen når en Mo-spiller får løpe gjennom oss og alene med Aspås, men heldigvis for oss så har vi en god keeper som redder på mesterlig vis.

Litt surt å ikke få med seg 3 poeng fra denne kampen, men kanskje er det like greit etter en svak andre omgang. Vi takker Mo for kampen og tar nå fatt på en lang busstur hjem til Trondheim igjen!

Strindheim XI:

Aspås, Ramstad, Trondsen, Kosberg, Flaten, Haugen, Olufsen, Henriksen, Krokbø, Singstad, Vingelen.

Benyttede innbyttere:

65 min: Kviteng inn for Olufsen
65 min: Meldal inn for Singstad
70 min: Rist inn for Kosberg
75 min: Økland inn for Vingelen
85 min: Kvalvær inn for Haugen

Kommentarer er stengt.