John Pelu har signert en ny to års kontrakt med klubben som hovedtrener for vårt A-lag. John har vært trener i for vårt A-lag helt siden han tok over som hovedtrener i mars 2014. Han kom til klubben i 2012 som spiller.

Pelu har i sin spillerkarriere spilt i en rekke svenske, norske og azerbaijanske klubber på toppnivå. Dette har gjort at han har et nettverk som spillere og klubben har dratt gode veksler på. Han har den siste tiden gjennomført B-lisens trenerkurs i regi av NFF og skal nå i gang med A-lisens kurs.

John sier selv at motivasjonen for å forlenge med klubben ligger i å videreutvikle spillergruppen i klubben både på rekrutt- og seniornivå. «Vi har en meget ung og treningsivrig gruppe av spillere som jeg ønsker å bidra til å utvikle». Om A-lagets ambisjoner for denne sesongen så sier John følgende: «Vi har en klar ambisjon, det er å rykke opp i 2. divisjon».

Klubben er glad for å kunne forlenge med Pelu, ved at dette signaliserer en forutsigbarhet i årene fremover, en trener med fotballforståelse og med lang spillererfaring. Ikke minst som er ambisiøs og målrettet som trener.

Kommentarer er stengt.