Sesongens andre hjemmekamp sto for tur på RUTA Arena, og motstander denne gangen var Stjørdals/Blink. Dagens bortelag har hatt en solid start på årets sesong og sto før dagens kamp med 2 seire og 1 uavgjort. Vi sto med 1 seier og 2 tap før denne kampen, men kom til dagens kamp med en bra følelse etter en solid bortekamp mot Mosjøen i forrige serierunde. Og de med Strindheimhjerte som tok turen i dag angrer nok ikke på det!

Strindheim XI:

Aspås, Ramstad, Nesje, Trondsen, Risan, Henriksen, Haugen, Olufsen, Krokbø, Flaten, Vingelen.

Benyttede innbyttere:

Meldal, Andersen, Singstad, Rist, Kviteng.

Om kampen:

Vi åpner kampen veldig bra og tar umiddelbart tak i kampen. Allerede etter 12 minutter har vi skapt 2 store målsjanser ved henholdsvis Vingelen og Ramstad, og minst en av de burde vel strengtatt havnet i buret. Vi fortsetter å kjøre på, og vi slipper ikke Stjørdals/Blink til noen verdens ting. 26 minutter ut i kampen blir Sondre Stokke spilt gjennom i bakrom og blir felt av en utrusende Aspås i Strindheim-målet. Aspås slipper unna med gult kort, noe som kan forsvares, men det finnes nok dommere som ville sendt Aspås i dusjen i den situasjonen. Etter 28 minutter tar vi fullt fortjent ledelsen 1-0 når Erlend Flaten sikkert legger ballen ned i hjørnet fra ca 16 meter. Også etter målet føler vi at vi har bra kontroll på det som skjer, men når klokka viser 40 minutter utlikner gjestene litt ut av ingenting. Bare noen få minutter senere svarer vi og tar ledelsen 2-1. Lars Ramstad kaster langt og finner hodet til en for dagen meget god Eirik Trondsen, før ballen finner veien til det lengste hjørnet. Det blir egentlig det siste som skjer før pause, og lagene går i garderoben på stillingen 2-1 til Strindheim.

Erlend Flaten har nettopp sendt Strindheim i ledelsen med sin 1-0 scoring.

Andre omgang åpner som den første, og Vingelen kommer til en brukbar avslutning etter 49 minutter. 55 minutter spilt, og vi får frispark fra ca 25 meter litt skrått for målet til Blink. Alle venter innlegg, men Joachim Olufsen ville det annerledes. Olufsen skyter like gjerne over muren og i keeperhjørnet, og dermed står det 3-1 til Strindheim. Et meget godt utført frispark! Deretter ” dør ” kampen litt ut, og det kommer en periode hvor begge lag bytter mye og Blink kommer litt mere inn i kampen, uten at de skaper allverden offensivt. 88 minutter står det på tavla når vi bryter Blink langt inne på vår banehalvdel og kontrer. Olufsen er litt heldig som får ballen med seg, men ender tilslutt opp alene med keeper. Olufsen triller ballen på tvers til Andreas Krokbø som får æren av å punktere kampen med sin 4-1 scoring. 3 minutter på overtid kommer kampens siste scoring når vi på nytt kontrer og Erland Meldal setter 5-1.

Skal man koke ned dette til noe fornuftig så konkluderer vi med at dette var en meget godt gjennomført kamp av et godt Strindheimlag, og vi viser at det skal bli tøft å ta poeng som bortelag på RUTA Arena denne sesongen. 

Vi takker Stjørdals/Blink og dommere for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen!

PS: Dagens Strindheimspiller ble Joachim Olufsen, vi gratulerer!

3 svar til “Overbevisende seier mot Stjørdals/Blink”

 1. Einar Rædergård sier:

  Artig å være strindheimtilskuer i dag!

  • Mads Frengen sier:

   Ja i dag var det moro, Einar! Vi ser ut til å være på gang nå, og forhåpentligvis får vi mange slike stunder i løpet av sesongen! Takk for støtten :)

 2. Børge sier:

  Jeg reiste 50 mil for å se kampen og var fornøyd etter 90 minutter.Solig forsvar og effektive i angrep.Dette lover bra