Strindheim Toppfotball er en klubb som er etablert med senior fotball i 3. og 4. divisjon i inneværende sesong (foto: Knut aage Dahl). Klubben har en egen A-lags stall og rekruttstall. Laget har sitt tilholdssted på Ruta Arena i nærheten av Leangen Ishall.

Strindheim er en klubb som har spilt to ganger toppserien (1984 og 1995). De to seneste årene har klubben spilt i 2. divisjon, men før årets sesong rykket laget ned til 3. divisjon, nå Norsk Tipping Liga.

Klubben er en bydelsklubb som har som ambisjon om å videreutvikle spillere og deres ferdigheter. Vi spiller teknisk, artig og underholdende fotball langs bakken.

Vi er stolte når vi leverer gode prestasjoner og spillere til høyere nivåer. Klubben har i løpet av årene bidratt til at mange spillere som har funnet veien til Eliteserien, OBOS-ligaen og spill i utlandet. De 10 siste årene har yngres avdeling og Toppfotball i Strindheim levert en utenlandsproff, seks landslagsspillere, fem Elitespillere, 14 spillere til Addacco/- OBOS-ligaen og 16 spillere til Rosenborg.

Klubbens A-lagstrener er John Pelu som har en fortid som spiller i Norge fra klubbene Kongsvinger, Rosenborg og Haugesund. Han har inneværende år påbegynt UEFA A-lisenskurset for trenere.

Årets A-lag har så langt i sesongen kjempet i toppen av sin avdeling. Klubben har en god kombinasjon av etablerte, rutinerte og unge fremadstormende spillere. Samhold og et godt miljø er noe som preger spillerstallen i Strindheim.

Klubben har en egen hjemmeside: www.strindheimtoppfotball.no og har en facebookside: Strindheimtoppfotball der det er mulighet til å oppsøke ytterligere informasjon om klubben.

For å komme i kontakt med klubben så kan følgende personer kontaktes:

Sportslig leder:

Jarle Pettersen

Telefon: 90626790

Mail: jar-pett@online.no

 

Administrativ leder

Jon Arne Kråkenes

Telefon: 48170055

Mail: strindheimtoppfotball@gmail.com

Kommentarer er stengt.