Hei alle medlemmer og samarbeidspartnere i Strindheim Toppfotball

Her følger vårt nyhetsbrev for november.

 

Formannen har ordet v/ Eirik Rambech-Knoff

Selv om vi i det lengste hadde håpet å komme i gang med seriespill i høst, så ble dessverre sesongen 2020 avlyst.

Gjennom sommeren ble det jobbet godt for å være best mulig forberedt til sesongen eventuelt kunne komme i gang. Det er lagt ned mange timer både sportslig og administrativt, og jeg er spesielt imponert over den jobben som spillere, trenere og støtteapparat har gjort i denne perioden. De har holdt det gående og opprettholdt både motivasjon, form og humør.

I kulissene har det vært jobbet godt mot våre samarbeidspartnere. De fleste har valgt å være med oss selv i disse vanskelige tider og ønsker også å være med videre i de kommende sesongene.

Ønsker å rette en stor takk til alle som hver dag står på for at vi skal lykkes i å nå våre mål. Jeg føler meg trygg på at vi har et godt fundament i bunn, sportslig og organisatorisk, og skal være godt rustet for 2021 sesongen med mål om opprykk til 2. divisjon.

 

Sportslig leder Vidar Evensen med en sportslig status:

Da er en særdeles merkelig sesong på hell. La oss krysse fingre for at alt normaliserer seg slik at vi kan få utøvd vår favorittsport på normalt vis.

Vi takker av John Pelu etter 8 år i klubben som trener på A-lag og junior. John har virkelig satt et solid fotavtrykk etter seg i klubben. Vi takker han for den meget gode jobben han har gjort.

For sesongen 2021 og forhåpentligvis i noen år framover er det Christian Steen som inntar sjefsstolen som hovedtrener på vårt A-lag. Christian har en bred erfaring med over 250 eliteseriekamper for Rosenborg, Molde, Bodø/Glimt, Tromsø og Ålesund. I tillegg har han 15 kamper for Norge U-21. Av trenere som Christian har høstet erfaring fra nevner vi bla Nils Arne Eggen og Ole Gunnar Solskjær, så jeg er temmelig sikker på at Strindheim som klubb er i trygge hender.
Merker allerede etter noen treninger at Christian er godt likt blant spillerne samt at han har satt sitt stempel på hvordan han vil vi skal opptre i fortsettelsen.
Gleder meg til sesongen 2021 da vi skal være med å kjempe om opprykk.

 

 

Samarbeidspartnerne våre har vært viktige dette året og mange av dem har allerede forlenget sine avtaler noe vi er svært  takknemlige for.

Vi har presentert noen av dem tidligere i år og denne gang så tar vi med en hilsen fra Foraas Områdesikring og Prego Pizzeria and grill

 

Foraas Områdesikring AS – Trygghet i fokus

 

Foraas Områdesikring AS har i snart 35 år hatt som mål og skape trygghet for mennesker og sikre verdier, gjennom fysisk og elektronisk sikring.

Våre gjerder beskytter mot uønsket ferdsel innenfor definerte områder samtidig som de sikrer mennesker mot utenomliggende farer.

Elektronisk sikring som adgangskontroll og kameraovervåkning, gir en ekstra trygghet som er viktig i forhold til å beskytte et stadig mer krevende samfunn.

Vi i Foraas Områdesikring AS ønsker å bidra til et sterkt og levende lokalsamfunn !

Vårt mål for vår sponsorvirksomhet er å bidra til trivsel og vekst i nærmiljøet – det er stas å bidra til videre utvikling og satsing for Strindheim Toppfotball.

 

 

Prego Pizzeria and grill

Prego er en klassisk, trivelig spisested som ligger et steinkast fra Ruta Arena , nærmere bestemt ved Plantasjen på Bromstad.

Restauranten  har ett moderne design og har på samme tid en svært romantisk atmosfære. Menyen er meget variert. Du kan  velge i et bredt utvalg  av viner og det tilbys alt fra klassiske retter til egenkomponerte suksesser – alt laget med ingredienser av ypperste kvalitet.

Vi i Strindheim Toppfotball er så heldige å ha  Prego med på laget vårt.  Ta gjerne turen innom Prego Pizzeria og grill på  kampdager. Der kan man ladde opp med et måltid mat for så å gå til Ruta Arena og heie frem gutane våres .

Vi vil også på alle hjemmekampene trekke en heldig vinner av en pizza fra Prego på inngangsbilletten.

Vi anbefaler å ta med venner og familie for å ta søndagsmiddagen hos Prego. Eller at man i en travel hverdag rett og slett unner seg noe godt fra Prego`s take away meny .

A la carte – take away – stor  gjesteparkering – alle rettigheter. https://pregoprego.no/

Vi sees på Prego!

 

Vi takker også våre øvrige samarbeidspartnerne for god dialog, samarbeide og støtte:

Kjeøy, Koteng Bygg, Systor, Bilradiospesialisten, Overvik, Møller Bil,  Bravida, Bilreklame, Nardo Bil; NorDesign, Protan, 2 Kokker, Pelu Sport; Heimdal Granitt og Betong, TOBB, Arti7, Robertson,Sparebank1 og Intersport

 

Da ønsker vi dere alle en fin førjulstid og så ser vi frem mot sesongen 2021!

 

Med vennlig hilsen

Styret i Strindheim Toppfotball

 

Gi din grasrotandel til Strindheim IL Toppfotball 

Send SMS til 60000

Merk med  ” Grasrotandelen 994 883 526″ 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *