Styreleder Eirik Rambech-Knoff har ordet :

Endelig, etter 1 1/2 år uten obligatorisk kamp så nærmer vi oss oppstart av seriespill og NM kamp, og vi gleder oss enormt til å komme i gang. Vi har allerede rukket å spille en treningskamp, og det var en herlig følelse å gå inn på en fotballarena for å se A-laget igjen spille kamp og samtidig kjenne lukten av nystekte vafler.

For styret har forsommeren  vært preget av forberedelser til TV programmet Ett lag – ett Trøndelag og Coerver sommerfotballskole.

Fotballskolen er et viktig samarbeidprosjekt mellom Coerver og Strindheim Toppfotball. I år var det 134 jenter og gutter i alderen 6-14 år som deltok. Det krever en god del logistikk for å gjennomføre trening og bespisning med så mange deltakere. Fra vår junioravdeling deltok 12 spillere til gjennomføring av fotballskolen. De fleste bidro som instruktører, og noen med servering av mat og drikke. Tilbakemeldingene fra Coerver er at våre juniorer gjorde en veldig god innsats og bidro til en positiv opplevelse for deltakerne på fotballskolen.

Våren og sommeren ellers har vært preget av forberedelser til at sesongen  skulle komme i gang. Det er lagt ned mange timer både sportslig og administrativt for å holde hjulene i gang. Jeg vil takke spillere, trenere, støtteapparat, styre og andre støttespillere for en strålende innsats.

Jeg føler meg trygg på at vi har et godt fundament i bunn, sportslig og organisatorisk, så alt skal ligge til rette for å nå målet vårt om opprykk til 2. divisjon.

Vi gleder oss til å ta imot publikum, samarbeidspartnere, støtteapparat og spillere på Ruta arena!

 

Sportslig hilsen fra hovedtrener Christian Steen :

Nå ser vi endelig fram mot åpning med kamper og alt som hører med. Det er en plan og ikke minst en dato for første kamp vi har sett fram til i lang tid.
25. juli starter sesongen for alvor for oss med cupkamp mot Orkla FK på Ruta Arena, deretter kommer seriestarten raskt med oppstart 7. august mot NTNUI.
Da følger 13 kamper hver helg til vi sier november. En intens og ikke minst spennende sesong der vi spiller halv serie. Vi har som tidligere nevnt ambisjon om å ligge helt i toppen og forhåpentligvis kjempe om opprykk. Det blir tilnærmet 13 cupfinaler.
Vi er klar etter en svært lang oppkjøring der guttene har vært flinke og ikke minst tålmodige. Vi har hatt en liten pause fra hverandre nå og møtes igjen 12. juli.
Tidlig i juli har vi hatt en liten treningspause og vi fikk oss en tidlig treningskamp samme dag som breddefotballen åpnet, det resulterte i seier 2-0 mot Sverresborg.
En god gjennomkjøring der vi spesielt defensivt er solide. Første treningskamp etter pausen er lørdag 17. juli mot Tiller.
Vi kjører på og er selvsagt spent på hvor vi står i forhold til de andre lagene, men vi skal være godt forberedt og har ingenting å skylde på.

Fortsatt god sommer!

 

 

 

Strindheim TF spiller i avd 5 i Norsk Tippingliga og møter følgende lag i serien:

Aalesund 2, Byåsen TF, Kolstad, Melhus, Molde 2, NTNUI, Orkla, Ranheim TF 2

Spjelkavik, Strindheim TF, Tiller ,Træff, Tynset, Volda

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=178720

 

Strindheim TF  5 div spiller i avd 2 og møter følgende lag i serien:

Charlottenlund 2, Flatås, KIL/Hemne 2 Meldal, Nationalkameratene , Rindal, Strindheim TF 2 ,Trygg/Lade 2, Utleira ,Vanvik, Ørland

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=174265

 

Strindheim TF  6 div spiller i avd 3 og møter følgende lag i serien:

Astor, Bjørgan/Osen/Steinsdalen ,Fosen, Munkholmen, Nationalkameratene 2 Rissa, Stjørna, Strindheim TF 3, Sverresborg 2, Trond, Vestbyen

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=175288

 

I tillegg er det 3 juniorlag i aksjon  i 0-div, 1 div og 2 div.

Terminliste junior 0-div:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=175067

Terminliste junior 1- div

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=175068

Terminliste junior 2-div

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=175072

Dermed er det duket for mange flotte fotballkamper på forskjellige nivå utover høsten. Det er bare å fylle opp kalenderen med kampdatoer.

Kom på kamp , skap stemning og hei fram alle våre lag i Strindheim TF !


Ett lag- Ett Trøndelag

Vi i Strindheim Toppfotball håper mange av dere fikk se vår klubb bli presentert på Trønderfotball sin hjemmeside samt på Trønder TV.

Programmet viser en klubb med en stolt historie og med fokus på en stolt fremtid.
Nå jobber vi sammen med Trønderfotball, Trøndelag Kraft og TOBB  om 3 nye oppfølgingsprogram til høsten.
Dette vil være 3 kortere program hvor Yngres, Kvinner og Strindheim Toppfotball får hver sin mulighet til å sette fokus på sine egne historier og ambisjoner for våre videre satsinger fremover.
Under programmet gjennomførte vi også en basar og på bildet her ser dere noen av premie vinnerne.
Vi takker igjen  våre samarbeidspartnere og alle i klubben vår som bidro til å sette fokus på hvordan vi driver Strindheim Fotball.

 

 

Minner om at Strindheim Fotball har et godt samarbeide med TrøndelagKraft og TOBB. Dette innebærer  at du kan få en meget gunstig pris på strøm og mobil.

Som ny kunde vil du blant annet få kr. 500 i rabatt på neste strømregning.

Se nærmere  informasjon i denne linken: https://www.trondelagkraft.no/strindheim

 

Vi ønsker alle samarbeidspartnere og medlemmer av Strindheim Fotball fortsatt en fin sommer og ser frem til å se dere alle til kamp på Ruta Arena når fotballen nå sparkes i gang.  Senk skuldrene, lad batteriene og nyt solnedgangen hvor dere en måtte befinner dere. Vi sees på kamp!  Husk  første runde NM cup kamp allerede 25. juli.

                                                                           Heia Strindheim !

Strindheim Toppfotball
Postboks 1402, Persaunet
7443 Trondheim
Tlf: 48 28 29 58
Epost: strindheimtoppfotball@gmail.com

Gi din grasrotandel til Strindheim IL  Toppfotball

Send SMS til 60000

Merk med  ” Grasrotandelen 994 883 526″

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *