Fra Knøttefotball til -laget i Strindheim Fotball

 

 

Fra venstre: Vetle Winidinstad – Sivert Falle Risan – Jørgen Havig – Noah Hynne Knoff

 

 

 

Styreleder Eirik Knoff har ordet:

Det har vært utrolig deilig å komme i gang med fotball igjen. Vi har tre lag på seniornivå, som er veldig imponerende og viser en bredde i interessen for å spille fotball i Strindheim. Alle lagene har kommet godt i gang med sesongen og ligger per nå og kniver i toppen i sine respektive avdelinger. Jeg gleder meg til å følge lagene resten av sesongen.

Dette gjøres en utrolig innsats av de frivillige i støtteapparatet i klubben. Har lyst til å rette en stor takk til de som sørger for å tilrettelegge for gode sportslige opplevelser for både spillere og publikum. Dette gjelder både trenere og andre støttespillere rundt lagene, og alle som er med å bidrar i forbindelse med gjennomføring av kamper. Uten folk i kiosken, billettselgere, ballgutter, kaffekokere, vaffelsteikere, speakere og andre som bidrar med gjennomføring av kamper ville kampopplevelsene vært mye  fattigere. Vi har fortsatt behov for flere frivillige, så det er bare å ta kontakt.

Hovedtrener Christian Steen har ordet:

Vi nærmer oss en spennende høst i en svært komprimert sesong. Vi ligger fortsatt i toppen og vil selvsagt kjempe hele veien helt inn. Prestasjonene har stort sett vært ok, men skulle ønske oss enda bedre uttelling. Har gått på på noen forsmedelige poengtap mot AAFK 2 og Melhus som er tungt å svelge. Spesielt med tanke på at vi har hatt ballen mye og skapt de fleste sjansene.  Bedre uttelling ved å være enda mer bestemt i motstanders 16 meter, i tillegg til at vi må ha bedre og flere løp inn mot motstanders mål. Defensiv trygghet har vært viktig og prioritert av oss, i så måte er det også på tide å holde nullen bakover. Det må jobbes konsentrert og godt på treningsfeltet. De lag som gjør den beste jobben på feltet de gjenstående 6 ukene, vil ta flest poeng. Vårt mål har hele tiden vært at vi skal være med der oppe hele veien, det står vi for og er fortsatt i god posisjon til det. Lykke til alle sammen med høstjakta. Spennende, det blir det i alle fall️.

 

Lagkaptein Sivert Risan har ordet:

Jeg er stolt av å representere A-laget i klubben jeg vokste opp i. Ingenting gleder og motiverer meg mer enn å se flere lokale gutter gå gradene i klubben inn i seniorfotballen. Vetle, Jørgen og Noah er gutter jeg har fulgt fra tidlig alder som jeg nå er så heldig å spille på lag med. Dette er gutter som kommer til å bli lagt godt merke til både på og utenfor banen for Strindheim fremover. Sammen skal vi være rollemodeller for unge gutter i Strindheim som i fremtiden skal herje på Ruta Arena.

 

 

Prego er en klassisk, trivelig spisested som ligger et steinkast fra Ruta Arena , nærmere bestemt ved Plantasjen på Bromstad.  Menyen er meget variert. Du kan  velge i et bredt utvalg  av viner og det tilbys alt fra klassiske retter til egenkomponerte            suksesser. Vi i Strindheim TF er så heldige å ha  Prego med på lage vårt.  Ta gjerne turen innom Prego Pizzeria og grill på kampdager. Der kan man ladde opp med et måltid mat for så å gå til Ruta Arena og heie frem gutane våres  Vi vil også på alle hjemmekampene trekke en heldig vinner av en pizza fra Prego på inngangsbilletten.

Så kom på kamp ! Kanskje er DU en heldig vinner av en Pizza  fra Prego Pizzeria og grill.

Vi anbefaler å ta med venner og familie for å ta søndagsmiddagen hos Prego.

A la carte – take away – stor  gjesteparkering – alle rettigheter. Vi sees på Prego!

https://pregoprego.no/ 

 

Strindheim skjerf.

Strindheim Toppfotball selger myke og gode skjerf . Vi går høst og vinter i møte . Da kan det være godt å varme seg med et Strindheim skjerf på kampdagene. Det er også en fin måte å kunne heie frem lagene våres med supporterutstyret i orden! Skjerfene er å få kjøpt i kiosken på kampdagene, eller ta kontakt med Strindheim TF. Så løp og kjøp for å sikre deg et av våres flotte skjerf.

Pris 150,-

 

Samarbeidspartnere:

Vi vil minne om at Strindheim Fotball har et godt samarbeide med Trøndelag Kraft og TOBB. Dette innebærer også at du kan få en meget gunstig pris på strøm og mobil.

Som ny kunde vil du blant annet få kr. 500 i rabatt på neste strømregning. Link til bestillingsside: https://www.trondelagkraft.no/strindheim

 

I tillegg ønsker vi i Strindheim TF å takke våre samarbeidspartnere gjennom 2021 – sesongen for viktig støtte. Vi setter stor pris på hver og en av våre samarbeidspartnere og vi oppfordrer våre medlemmer og støttespillere
til å benytte disse ved behov:

Leangen Bolig/Koteng, Systor, Møller Bil Leangen, Prego, Bravida, Brende, Foraas, Bilradiospesialisten, To Kokker, Arti7,
Overvik, Nardo Bil, Protan, Heimdal Granitt og Betong, NorDesign, Kjeøy Regnskap, Bilreklame, Pelu Sport, Intersport og Kviteng Bygg.

 

Vi ønsker alle samarbeidspartnere og medlemmer av Strindheim TF en fin høst og ser frem til å se dere alle til kamp på Ruta Arena . Kom og støtt lagene våres i en spennende høst sesong . Foreløpig er alle våres lag med opp i toppen og kjemper.  Skal dere se lagene våres på hjemmebane er det få kamper igjen .   A-laget har 2 hjemmekamper igjen. Men både Tiller og Byåsen er korte avstander å dra til for å heie litt ekstra på Strindheim  sine bortekamper.

Heia Strindheim !

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *