Til våre medlemmer, spillere og støtteapparat med familie

                             og våre samarbeidspartnere.

 

Vi er inne i en fantastisk sommer tilværelse med sol og flotte dager.

I dagens nyhetsbrev har vi følgende å by på:

– Formannen har ordet
– Nye tribuner på Ruta Arena
– Fotballskolen
– Oppstart for senior fotball
– Presentasjon av vår samarbeidspartner Bravida  og TOBB.

EIRIK RAMBECH- KNOFF, VÅR NYE FORMANN

Det var en ganske spesiell tid å ta over stafettpinnen som styreleder i mars, hvor fokuset raskt endret seg fra forberedelser til sesongstart til å jobbe med hvilke konsekvenser utsatt sesongstart ville ha for laget. Den nye hverdagen har vært utfordrende for oss alle. Samtidig er det imponerende å se hvordan både spillere, trenere og støtteapparat har tilpasset seg den nye hverdagen.

For en som har vokst opp 200 meter fra myra, spilt fotball og ishockey i Strindheim og hatt en far som har vært aktiv i Strindheim i mesteparten av sitt liv, er det å komme til myra det samme som å komme hjem. Jeg har tidligere hatt ulike roller i Strindheim Yngres, men synes det er spesiell stas å få mulighet til å bidra til den

videre utviklingen Strindheim Toppfotball.

Vi har et styre med solid erfaring både sportslig, kommersielt og administrativt, og skal ha de beste forutsetninger er å legge til rette for at laget skal kunne prestere best mulig på banen.

Når vi forhåpentligvis kommer i gang med seriespill en gang etter sommeren så er vi godt forberedt. Laget er godt trent og spillesugne, støtteapparatet er klart og vi har fått på plass ny tribune. Så alt skal ligge til rette for å nå målet vårt om opprykk til 2. divisjon.

 

NYE TRIBUNER PÅ RUTA ARENA

De nye tribunene er nå løftet på plass. Og dette i god tid før kamper og seriespill. I skrivende stund er det åpnet for kamper for barn og unge under 20 år fra 1 august.

For senior er fortsatt ikke dato spikret, men det nevnes 1 sept. Vi hadde vel håpet på seriespill fra 1 august der vi  kunne få fylle de nye fine tribunene med hjemme og bortesupportere. Smitteverns tiltak skulle vi ivaretatt uten problem.

NFF jobber tett opp mot regjeringen, imellomtiden får vi støtte opp under NFF sitt motto:

Vi gir oss ikke- vi skal tilbake !

 

FOTBALLSKOLEN 2020

Strindheim Fotball arrangere årlig sommer fotballskole i samarbeid med Coerver. Vi setter stor pris på dette samarbeidet. Coerver stiller med instruktører  og står for det fotballfaglige programmet. Coerver  har en god variasjon i flotte øvelser, spilløkter, konkurranser, lek og moro. Strindheim fotball stiller med hjelpeinstruktører og bistår med frukt , yougurt og saft servering for å fylle på med energi ut på dagen til barna. I år  var vi så heldige å kunne fylle banen med nærmere 130 barn. Disse ble delt inn i mange små grupper , der barna fulgte sin egen gruppe hele uka. FHI sine smittevernstiltak ble godt ivaretatt. Det var en fryd å se anlegget bli fylt med mange barn, vennskap, glede og fotball. Og ikke minst spilte også værgudene på lag med oss.

Takk til Coerver og deres instruktører , og takk til 10 av våres spillere som stilte som frivillige hjelpeinstruktører fra Strindheim Fotball. I tillegg  takk til 8 spillere som stilte til lunch vakt gjennom uka.

 

NYTT FRA VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Bravida

Vi i Bravida Trondheim ønsker å støtte den lokale breddeidretten, med barn, ungdom og lag som ikke er i eliteseriene sitt fokus. Dette gjennom arena og draktreklamer, samt støtte ved turneringer etc. Vi støtter Strindheim via arenareklame og ved de aldersbestemte turneringene med en egen «Bravidabane».

Bravida Norge er en ledende leverandør av klassiske installasjons- og servicetjenester innen elektro, sikkerhet, brann, vann, avløp, varme og kjøling, energi, industri-installasjoner og installasjoner av sprinklersystem. Vi har lang erfaring og topp kompetanse for å løse de mest krevende oppgaver for prosess- og tungindustri, og ledende kvalitetsløsninger for boliger, kontor og offentlige lokaler.

Bravida er en ledende aktør i dette markedet og vår kompetanse er fordelt på våre 650 medarbeidere i Trondheim som hver dag utfører oppdrag for våre kunder, med fornøyde kunder som mål.

 

Boligbyggelaget TOBB

TOBB er en medlemsorganisasjon med snart 70 000 medlemmer. Vårt fremste formål er å bygge og forvalte boliger for våre medlemmer. Vi skal være en av Midt-Norges ledende boligorganisasjon og for tiden så bygger vi boliger for våre medlemmer i hele Trøndelag, fra Rørvik i nord til Orkanger og Hitra i sør. Den største medlemsfordelen er at våre medlemmer har forkjøpsrett på nye og brukte boliger. Dette gjelder ikke bare i Midt-Norge, men gjennom samarbeid med seks andre store boligbyggelag så har våre medlemmer forkjøpsrett til over 90 000 boliger i hele landet. Dette er boliger som er sentrert rundt de store universitetsbyene i Norge.

TOBB er opptatt av å gi noe tilbake til de områder vi har aktivitet. Dette dreier seg om større og mindre sponsorater som bidrar til å opprettholde aktivitet i mange lag og foreninger. Strindheim Toppfotball er et lag som vi har valgt å sponse med bakgrunn i nedslagsfelt, men også ut fra tankegangen om at toppfotballen betyr mye for de yngre årgangene i Strindheim. Det er viktig å ha gode rollemodeller og at de kommende generasjoner har lokale helter.

Følg med på tobb.no for spennende boligprosjekter og det kan lønne seg å tegne medlemskap. I tillegg til forkjøpsrett så har vi fremforhandlet en rekke gode avtaler for våre medlemmer og medlemskapet tjenes raskt inn hvis noen av disse rabattavtalene benyttes.

TOBB ønsker Strindheim Toppfotball lykke til når sesongene sparkes i gang igjen.

For ytterligere informasjon om TOBB se: tobb.no

 

Da ønsker vi dere alle en fin sommer i fortsettelsen  !

 

Med vennlig hilsen
Sportslig ledelse og styret i Strindheim Toppfotball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *