Vi har gleden av å kunne informere om at Erlend Tjøtta Vie har signert for Strindheim. Erlend er opprinnelig fra Stavanger, men spilte forrige sesong for NTNUI i 3.divisjon hvor han noterte seg for 15 mål på 21 kamper.

Vi har tatt en prat med Erlend i forbindelse med overgangen.

– Hvem er Erlend Vie?

91’modell fra Stavanger som studerer 4.året informatikk på NTNU. Har tidligere spilt i Hinna ( Stavanger ) og de tre siste sesongene for NTNUI. Har vært litt ut og inn på fotballsiden pga foolkehøgskole, militæret, utveksling, skader osv. Ellers en rolig kar som er grei å ha med å gjøre.

– Kan du si noe om hvorfor du valgte å signere for nettopp Strindheim?

Jeg hadde egentlig forberedt meg på å spille videre i NTNUI, men ble nylig kontaktet av Strindheim. Etter noen gode samtaler ble jeg overtalt til å gi det et forsøk. Etter mange sesonger i 3.div gleder jeg meg veldig til å prøve meg et nivå høyere.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

En veldig anvendelig spiller, som er litt god på alt.

– Du noterte deg for 15 mål på 21 kamper for NTNUI i 3.div forrige sesong. Har du satt deg noen personlige mål for denne sesongen?

Nei jeg har ikke satt meg selv noen mål enda. Vi får se hvordan det går i starten først. Jeg er veldig spent på hvordan jeg takler nivået og hvordan det blir å spille i Strindheim.

– Nytt for året er at man må havne topp 7 for å få spille 2.div også neste sesong. Hva tenker du om mulighetene der?

Målet må jo selvfølgelig være å holde seg i divisjonen, og det tror jeg vi skal klare. Utover det så har jeg ikke noe kjennskap til de andre lagene i divisjonen, så jeg tror ikke jeg skal gi noe tabelltips.

Vi takker Erlend for praten, ønsker hjertelig velkommen til Strindheim og masse lykke til med sesongen!

Kommentarer er stengt.