Oppkjøringen til 2018-sesongen er godt igang, og når det gjelder kvalitet på treningsfeltet har vi lagt bak oss noen meget gode uker etter nyttår. Vi har mistet noen spillere til høyere divisjoner etter forrige sesong, men likevel står vi igjen med en spillergruppe som besitter mye kvalitet og som er topp motivert for å ta fatt på en ny sesong som i våre hoder skal ende med retur til 3.divisjon. Når det gjelder spillerstallen for 2018 så jobbes det på spreng med å få på plass de brikkene vi mener er kapable til å bidra til å spille Strindheim opp en divisjon allerede denne sesongen, og det er med stor glede at vi nå kan presentere Henning Larsen som vårt nyeste tilskudd i A-stallen.

Henning har trent med oss i lang tid nå, og har nå bestemt seg for at han vil være med på det spennende prosjektet vi nå tar fatt på. Henning Larsen er 24 år gammel og kommer fra Narvik. Han besitter bra fysikk og en bra pasningsfot, og kan bekle flere roller. Han har masse erfaring fra Oddsen-ligaen ( I dag PostNord-ligaen ) med Mjølner FK, og har i løpet av den perioden han har trent med oss vist masse kvaliteter som vi ser frem til å implementere i en ung spillergruppe som fra før besitter mye kvalitet.

Det er et viktig signal for oss at vi tiltross for en skuffende 2017-sesong er interessante for gode fotballspillere som ønsker å bidra til å hjelpe Strindheim på veien tilbake til det nivået vi mener vi hører hjemme.

Vi ønsker Henning hjertelig velkommen til Strindheim!

Kommentarer er stengt.