Sommerværet har sneket seg en liten tur innom Trøndelag, og laget jobber med siste forberedelser inn mot hjemmekampen mot Verdal førstkommende lørdag. Som som regel alltid når sommeren kommer så er det gjerne litt rørelse blant spillere rundt omkring, og denne sommeren er intet unntak. Vi har hatt et par nye fjes på trening de siste par ukene, og en av disse er nå offisielt Strindheimspiller.

Daniel Anfindsen er en 97’modell som kommer fra Sandnessjøen, og har trent med Strindheim en relativt kort periode. Det viktigste er at han i løpet av denne korte perioden har gjort et meget godt inntrykk, samtidig som han åpenbart ser på Strindheim som et godt steg på veien videre. Daniel har også trent med klubber i 2.divisjon, og vi i Strindheim er selvfølgelig veldig fornøyd med at Daniel valgte å ikle seg den blågule drakta.


Daniel i aksjon for sin tidligere
klubb, Sandnessjøen.

Vi har tatt en liten prat med Daniel, og her kan du blant annet lese hvorfor han valgte nettopp Strindheim:

– Først og fremst, velkommen til Strindheim Daniel!

Tusen takk for det!

– Mange lurer nok på hvem du er. Vil du si litt om deg selv, både som person og fotballspiller?

Jeg er 20 år og kommer fra Sandnessjøen i Nordland, hvor jeg tidligere har spilt for Sandnessjøen IL. Nå fremover er planen å kombinere studier med fotball her i Trondheim. Jeg vil si at jeg er en teknisk spiller med et godt overblikk og bra høyrefot.

– Du har bare vært med på noen få økter med Strindheim, men du bestemte deg tidlig for at det var her du ville være. Kan du si noe om hvorfor valget falt på Strindheim?

Da Jarle ringte og introduserte meg for laget og deres tanker om å spille en mer ballbesittende fotball, følte jeg at det ville passe spillestilen og utviklingsmulighetene mine godt. I tillegg til dette har jeg fått et veldig bra inntrykk av miljøet i gruppa, så da falt valget på Strindheim.

– Vi må være ærlige å si at vi vet lite om deg som spiller, annet enn at vi ser at du er en bra fotballspiller. Visste du noe om din nye klubb før du kom til Trøndelag?

Jeg visste egentlig veldig lite om Strindheim, annet enn at det er en bra klubb i Trondheim som tidligere har vært i høyere divisjoner.

– Hva kan Daniel Anfindsen tilføre årets utgave av Strindheim?

Forhåpentligvis kan jeg bidra med noen målpoeng og på den måten hjelpe laget til opprykk.

– Nå på lørdag sparker vi igang høstsesongen med hjemmekamp mot Verdal. Er du klar til å bidra allerede da hvis du får mulighet?

Jeg er klar! Det skal bli veldig godt å komme i gang med kamper igjen.

Da gjenstår det bare å ønske Daniel hjertelig velkommen til Strindheim, og lykke til både nå på lørdag mot Verdal og resten av sesongen!

Kommentarer er stengt.