A-laget har hatt en god innledning på årets sesong, og det har blitt scoret mye mål. Før bortekampen mot serietreer Røros hadde våre gutter scoret 37 mål på de 7 første seriekampene, noe som gir et gjennomsnitt på over 5 mål per kamp. Samtidig så hadde vi sluppet inn 13 mål, og det er noe vi er veldig lite fornøyd med.

Og det skulle bli målrikt også denne gangen. Vi tar tak i kampen fra første sekund og har mye ball, mens hjemmelaget har mer enn nok med å prøve å få tak i den. Likevel er det Røros som tar ledelsen 1-0 etter ca 5 minutter. Like etter sitter utlikningen når Sivert Risan pirker inn 1-1 etter litt klabb inne i feltet til hjemmelaget. Vi fortsetter å dominere kampen og slipper ikke hjemmelaget til noe som helst, og når halvtimen er passert blir hele Røros truffet av noe helt spesielt. En klarering fra hjemmelaget daler ned mot en Sivert Risan som står på ca 30 meter … Risan prøver lykken og banker ballen i krysset på hel volley, og så nesten ikke ut til å tro det selv når ballen lå i nettet. En helt fantastisk scoring, og 1-2 til Strindheim. Like før pause øker vi ledelsen til 1-3 når Stian Nyhus setter den iskaldt alene med keeper.

Andre omgang fortsetter i samme spor som den første, og vi styrer absolutt alt som skjer ute på banen. Likevel er det også i andre omgang hjemmelaget som scorer det første målet når Mustafa Heidari putter sin andre for kvelden, og stillingen står da 2-3. Deretter putter vi 3 i løpet av de neste 17 minuttene, og målscorere for oss denne perioden var Martin Engvik x2 og Andreas Krokbø. Stillingen står da 2-6, og i det vi passerer 81 spilte minutter kommer kampens siste scoring. Den er av det vakre slaget når Christian Haugen henger høyt på bakre stolpe og stanger inn 2-7 etter et godt innlegg fra vår høyre side.

Kampen ender 2-7 til Strindheim, og vi gjennomfører en god bortekamp og tar med oss 3 viktige poeng mot et av lagene som ligger rundt oss på tabellen.

Strindheim XI:

Ansnes, Melhus, Hoel, Kosberg, Risan, Meldal, Nergård, Kviteng, Krokbø, Nyhus, Engvik

Benyttede innbyttere: Nesje, Pettersen, Haugen og Rosvold.

Våre målscorere:

Sivert Risan (2), Martin Engvik (2), Stian Nyhus (1), Andreas Krokbø (1) og Christian Haugen (1)

Vi takker Røros for kampen og ønsker de lykke til videre i sesongen!

PS: Neste kamp for A-laget er førstkommende lørdag 9.juni kl 16:00, og da er det Kvik som kommer på besøk til RUTA Arena.

2 svar til “Ny målfest mot Røros”

  1. Einar Rædergård sier:

    Fikk en tilfeldig anledning til å se Strindheim borte denne helga! Hyggelig opplevelse i praktfullt vær. Risan sitt drømmetreff er nevnt. I tillegg kom flere av våre mål etter fint kombinasjonsspill. Personlig vil jeg trekke fram Stian Nyhus som den enkeltspilleren som en legger mest merke til på laget for tida. Heia Strindheim!

    • Mads Jørgensen Frengen sier:

      Hyggelig at du hadde anledning til å se kampen Einar :) Heia Strindheim!