Vi har den siste tiden jobbet med å finne en best mulig erstatter til å fylle rollen som assistenttrener etter at Knut Olav Krokbø valgte å trekke seg litt tilbake. Vi håper uansett at Knut Olav vil være involvert i trenerteamet i en eller annen rolle etterhvert.

Vår nye assistenttrener heter Ketil Lønnum og kommer fra en rolle som assistenttrener for Sverresborg sitt A-lag, og er en positiv og fotballklok herremann. Nå skal han altså være med å bidra til at Strindheim rykker opp en divisjon allerede i 2018. Han har bred trenererfaring fra flere ulike nivåer, og er en mann vi er veldig glad for å ha med oss på laget i 2018. Vi stilte Ketil noen spørsmål i forbindelse med signeringen, og her kan du lese hva hovedpersonen selv tenker.

Hvem er Ketil Lønnum?

Jeg er 45 år. Jeg har adjunkt som yrke og har samboer. Har vært involvert i fotballen hele livet, både på gutte/herrer og jenter/damesiden. Vært trener siden jeg var 20 år på alle nivå.

Kan du si litt om hva du står for som trener og hva du håper å kunne bidra med i Strindheim?

Ønsker å spille langs bakken. De som ser oss spille skal like det de ser og ønske å komme tilbake. Det skal være godt humør og angrepsvillig. Håper å bidra med off og def struktur og tydelige offensive frispillings og siste 3 dels løsninger.

Hva var det som gjorde Strindheim interessant å være en del av for din del?

Kjenner til John og Mads fra før. Det er positive og flotte typer som er seriøse, samtidig som jeg ønsker et nytt miljø og nye impulser.

Har du rukket å skaffe deg et lite innblikk i hvordan spillergruppa ser ut?

Har fått med meg at det har vært stor avgang etter nedrykket, men ellers så har jeg ikke rukket å fått dannet meg noe inntrykk. Håper ikke noen flere drar, men heller ser det som en spennende utfordring å få Strindheim tilbake igjen til et nivå klubben hører hjemme på.

Vi ønsker Ketil hjertelig velkommen inn i Strindheim-familien! 

Kommentarer er stengt.