Det var duket for nok en treningskamp for vårt A-lag, og denne gangen tok vi den korte turen ned til Nissekollen for å møte fjorårets avdelingskollega Nardo. Kampene mot Nardo har alltid vært relativt tette og jevnspilte, og vi gikk inn i kampen med en klar plan og en reell tro på at vi kunne skape problemer for gutta fra Nissekollen.

Strindheim XI:

Magnus Aspås
Lars Ramstad – Markus Nesje – Sivert Risan – Erlend Flaten
Joachim Olufsen – Eirik Trondsen
Sondre Kviteng – Øyvind Haugen – Erland Meldal
Amund Vingelen

Benyttede reserver:

Martin Engvik, Daniel Singstad, August Rist, Petter Persson.

1.omgang:

Første omgang innledes med mye dueller ( som det som regel er mot Nardo ) og lite målsjanser. De første 25 minuttene må sies å være ganske oppløftende for vår del, og vi føler at vi er fullt på høyde med Nardo og velså det når det gjelder banespill. Etter 35 minutter kommer vi til kampens første skudd på mål når Olufsen prøver fra ca 25 meter, men Nardo-keeperen har grei kontroll på avslutningen. Bare noen få minutter senere spiller vi oss fint rundt på vår høyre side og får slått inn foran mål. Der venter Amund Vingelen som får vendt opp og skutt, men dessverre blir avslutningen litt for svak og keeper har kontroll. Så mot slutten av omgangen, etter 41 minutter kommer Nardo til sine to første ordentlige muligheter. Først er det Albert Berbatovic som kombinerer fint med en lagkamerat og kommer til en bra mulighet innenfor vår 16-meter, men avslutningen går like utenfor den lengste stolpen til Aspås. Like etterpå må nevnte Aspås ut i full strekk og får avverget et nytt skuddforsøk fra Nardo. På overtid av 1.omgang svinger Nardo et frispark inn fra venstre via en nardofot, men Aspås reagerer hurtig og leverer en meget god redning.

Alt i alt en god 1.omgang fra vår side. Vi har mye ball og kommer til noen farligheter, og med litt mere nøyaktighet og ” sting ” på siste tredel kunne det fort stått 0-1 til pause.

2.omgang:

Andre omgang var det hjemmelaget som åpnet klart best, og allerede 5 minutter ut i omgangen får Nardo straffe. Straffen settes kontant i mål og hjemmelaget leder 1-0. Det første kvarteret av andre omgang er det Nardo som bestemmer det meste av det som skjer ute på banen, og etter 62 minutter står det 2-0 på tavla. Et innkast (!!) finner veien over 2-3 av våre spillere og etter litt ” klabb ” inne i feltet så ender altså ballen opp i mål. Et skikkelig ” dritmål ” der altså! Etter 68 minutter får vi en gylden mulighet til å redusere når vi får tildelt straffespark, men Amund Vingelen klarer ikke å overliste hjemmelagets keeper. Samme Vingelen kommer til en ny mulighet etter 78 minutter når han på vakkert vis drar av 3-4 mann før han fyrer av et godt skudd som tvinger fram en brukbar redning fra hjemmelagets sisteskanse. Noe særlig mere er det ikke å si om denne andreomgangen.

Alt i alt en omgang hvor hjemmelaget er et hakk eller to bedre enn oss, og etter en bra første omgang er det vel tilslutt ikke noe å si på at vi taper denne kampen. Vi gir bort for enkle mål ( ref dagens andre baklengs ), og selv om vi i store deler gjør mye bra med ballen så kan vi ikke fortsette å gi bort slike mål ut av ( i utgangspunktet ) helt ufarlige situasjoner.

Nå gjenstår det bare en treningskamp før vi serieåpner borte mot Molde, og siste treningskamp spilles mot avdelingskollega Tillerbyen mandag 10.april!

Kommentarer er stengt.