Mini Jakobsen kommer til å tiltre stillingen som sportslig leder i Strindheim TF. «Mini» tar over oppgaven etter Bjørn Augdal. Augdal kommer ikke å trekke seg helt ut men vil arbeide sammen med Jan Ivar førstkommende sesong.

«Mini» bringer med seg masse erfaring fra fotballverdenen. Han vil fortsette å jobbe i TV 2 også dette året. Samtidig vil han anvende sin fotballerfaring og nettverk for at Strindheim skal kunne etablere seg i 2. divisjon. Han har tidligere trent aldersbestemte lag i Strindheim før han nå tar på seg en ny rolle i Strindheim.

 

Bjørn Augdal har følgende betraktinger om Strindheims «ny signering»:

Jeg er meget godt fornøyd at Mini kommer inn i  den sportslige ledelsen av klubben. Mini har en svært god erfaring med innen toppfotball som Strindheim vil nyte godt av. Dernest har han et svært godt kontaktnett som han vil dra nytte av i sin posisjon som sportslig leder i klubben. Mini ønsker å bidra i klubben og opp imot toppfotballen, og for klubben er dette et «varp».

 

Mini har følgende kommentarer på tiltredelsen som sportslig leder for Strindheim TF:

Hvorfor valgte du å tre inn som sportslig leder i Strindheim TF?

Hovedgrunn til at jeg sa ja når jeg fikk spørsmål om jobben er at jeg håper og tror jeg kan bidra med min erfaring og kunnskap om fotball. «Timingen» som Trond Sollied alltid snakker om er riktig for meg nå. Jeg har lyst til å se om jeg kan bidra i praksis med min kunnskap og det skal bli veldig interessant og vær en del det sportslige apperatet i Strindheim TF.
Hvilket inntrykk har du av Strindheim TF?

Strindheim gjorde en kjempejobb i fjor med to opprykk, så jeg ser helt klart at dette er en klubb som gjør masse bra.

 

Hvilke hovedoppgaver ser du vil ha ditt fokus fremover?

Det viktigste nå for meg er og få en god dialog med de trenerne vi har på de forskjellige lagene. Dernest høre på de hva de mener jeg kan gjøre for at de skal bli bedre.

4 svar til “Oppdatert: Mini signerer som Sportslig leder i Strindheim TF”

 1. Arne sier:

  Er nok et lite minivarp dette ja. Endelig kommer det en avgjørelse som kan gjøre forskjeller på lang sikt. Hadde vært artig å hørt Vatn Woods og Pelus betraktninger rundt dette. Er det noe nytt rundt Sondre Stokkes situasjon i klubben?

  Om klubben vil holde seg i 2 div vil jeg tipse om den fysiske treneren og navnebroren til Liverpools nummer 50, Lazar Angelov. Han er for øyeblikket tilgjengelig på markedet, og er ekspert på bicepscurls og tåhev, noe strindheimgutta har bruk for!

 2. […] Jeg er meget godt fornøyd at Mini kommer inn i styret og den sportslige ledelsen av klubben. Mini har en svært god erfaring med innen toppfotball som Strindheim vil nyte godt av. Dernest har han et svært godt kontaktnett som han vil dra nytte av i sin posisjon som sportslig leder i klubben. Mini ønsker å bidra i klubben og opp imot toppfotballen, og for klubben er dette et «varp». Dette sier tidligere sportslig leder Bjørn Augdal til klubbens hjemmeside. […]

 3. Øyvind G. sier:

  Spennende tilvekst, men har han det som kreves for å innta en slik lederstilling? Ingen tvil om at han kommer til å skape ytterligere entusiasme på Myra. En ting er hvertfall sikkert: han har store sko å fylle etter Augdal!

  PS: Hvordan er skadesituasjonen i laget? Da jeg sto i kassa på Coop Mega på Valentinlystsenteret, hørte jeg summing og hvisking om at Vatn Wood har skadet seg igjen. Er det hold i disse ryktene? På forhånd: Takk for svar!

 4. […] – Jeg er meget godt fornøyd at Mini kommer inn i styret og den sportslige ledelsen av klubben. Mini har en svært god erfaring med innen toppfotball som Strindheim vil nyte godt av. Dernest har han et svært godt kontaktnett som han vil dra nytte av i sin posisjon som sportslig leder i klubben. Mini ønsker å bidra i klubben og opp imot toppfotballen, og for klubben er dette et «varp», sier Augdal til strindheimtoppfotball.no. […]