Ranheim G19 - Strindheim G19

7. juni 2017
Resultat: 4 - 1

Kamprapport

Strindheims gutter dro til “fjæra” på Ranheim for å trille ball med de blåkledde. En meget bra førsteomgang holdt ikke helt da andre omgang ikke sto i stil med de første 45. Hjemlaget vant 4-1 over våre gutter.

Laget:

Ansnes

Bratvold – Ressel – Melhus – Barstad Eggen

Moe – Hoel – Pettersen

Rosvold – Tysnes – Kvalvær

 

Mål

48′ 1-0 Ranheim

51′ 2-0 Ranheim

54′ 2 -1 Engvik

80′ 3-1 Ranheim

90′ 4-1 Ranheim

 

Gule kort:

64′ Engvik (?)

72′ Bostad

 

Bytter:

46′ Moe og Tysnes ut og Engvik og Bostad inn

61′ Rosvold ut og Sund inn

73′ Hoel ut og Berg inn

 

Om kampen:

Ranheim lå et godt stykke foran oss på tabellen , men oppgaven var ikke umulig med å ta med seg tre poeng hjem fra bortebane. Tadisjonelt har vi hatt et greit grep om Ranheim. Som et nabooppgjør var kampen preget av tette dueller og vilje i spillet fra begge lag. Det var tydelig at det var mer en tre peong som sto på spill i denne kampen.

Første omgang var preget av en sjenerende vind. En skulle da tro at spillet ville foregå langs bakken, men ballen var like mye i lufta.Vår første sjanse kommer etter 5 minutter med et skudd fra kant av Kvalvær som går like til side for mål. Spillet jevnet seg etterhvert ut.

Vår neste sjanse kommer fraRosvold sompå en meget god måte kommer seg igjennom forsvaret til Ranheim, han utnytter passivt spill fra Raheims keeper og skal egentlig bare sette ballen over keeper. Ballen går over keeper, men ulykksalig treffer stolpen #uflaks.

Mediaavdelingen noterte seg at Ranheims første sjanse kommer etter 34 minutter med et skudd som går til side for mål. Dermed så gikk begge lag til pause på stillingen 0-0.

Etter pause er det klart at det er Ranheim som vil mest. Allerede etter 48 minutter går hjemmlaget opp i ledelsen og tre minutter senere økes ledelsen til 2-0.

Gutta gir ikke opp. Engvik reduserer etter et fremspill til 2-1 etter et godt plassert skudd fra 20 meter. Vi øynet nå håpet på at vi kunne komme inn i spillet igjen etter Ranheims sjokkåpning. Engvik var på nytt på hugget i det 57 minutt , men skuddet går nå på utsiden av stolpen.

I det 60 minutt blir en Ranheims keeper presset at Engvik som medfører at keepers forsøk på dragning av Engvik mislyktes og Pettersen får ballen. Pettersen har bare å sette ballen i mål, men jammen så treffer han tverrliggeren #dobbeluflaks.

Kampen bølger frem og tilbake helt frem til det 80 minutt. I rettferdighetens navn så skal det skrives at Ranheim hadde et vist overtak og at vi ikke evnet  ta godt nok vare på ballen og holde den i laget.

På corner scoret de blåkledde sitt tredje mål der ballen blir headet fra bakre stolpe rett i mål. Nå går vel litt av piffen ut av laget og vi blir virkelig straffet da dommeren dømmer straffe like før slutt til Ranheim som en følge av en klarering av en av våre forsvarsspillere der ballen som blir slått opp i hendene på en av våre egne.

Kampen ender med seier til Ranheim. En bra første omgang og hadde vi klart å hatt stolpen på “vår” side ville muligens resultatet ha vært et annet.

 

Lagoppstilling

Innbyttere