Strindheim - Kolstad

30. september 2017
Resultat: 2 - 3

Kamprapport

En klassiker av en kamp var i vente da vi tok imot laget fra “Kvitbyn”, Kolstad. I vårsesongen trakk vi det lengste strået med å vinne 3-2 på bortebane mot Kolstad. Nå skulle det vise seg at det var Kolstad som gikk jublende av banen. Resten av våre kamper denne sesonger blir som cupkamper å betrakte……

 

Laget:

Kleivan

Holen – Nesje – Kosberg – Risan

Henriksen

Modric – Krokbø – Olufsen – Singstad

Vingelen

Mål:

4′ 1-0 Vingelen

26′ 1-1 Øien

32′ 1-2 Trøen

44′ 2-2 Vingelen

67′ 2-3 Øien (Straffe)

 

Bytter:

53′ Singstad ut og Nyhus inn

67′ Vingelen ut og Meldal inn

83′ Krokbø ut og Kvalvær inn

 

Gule kort:

56′ Nyhus

 

Om kampen:

Sitter her en liten time etter kampslutt og skriver kampreferat etter en kamp der vi virkelig trengte tre poeng, dermed blir det vel litt kort……”

Vi åpnet kampen meget godt mot Kolstad etter 4 minutter får Vingelen “Vardy” lagt ned ballen feilvendt og snur seg rundt og skyter rett i mål fra ca 18-19 meter.

Kolstad på sin side blir ikke rystet og spiller sitt spill med lange baler mot bakrom og mot sine angrepsspillere med høyde og tyngde. Etter 26 minutter utligner de etter klabb og babb i vårt forsvar der en av gutta i rødt får stå alene og legge ballen til side for Kleivan.

Seks minutter etter går Kolstad opp i ledelsen etter en corner da banens høyeste går opp i feltet og får heade ballen i  mål.

Vi er ikke uten sjanser heller. 35′  så er Olufsen på ferde med et godt slått friskarp som nesten Hoel klarer å sette i mål.

Vår utligning kommer like før pause i det 43 minutt da Vingelen nok engang er på ferde med et godt plassert skudd.

Første omgang blåses av etter mange tette og jevne dueller, der Strindheim spiller ball langs bakken, mens Kolstad ønsker å utnytte sin hodestyrke.

Kun få minutter etter andre omgang er blåst i gang er Strindheim heldig at ikke Kolstad går opp i ledelsen etter en meget god frispark variant.

Vingelen er nære på å score hatrick i det 52 minutt da han kommer alene med Kolstad keeper. Keeper får noen fingre på ballen som går til corner.

Temperatur på banen blir det også etter at Nyhus kommer inn. Det er litt usikkert på hva som skjer men Nyhus dytter en Kolstad  spiller i bakken etter en spillsituasjon og blir belønnet med gult kort. Muligens var det litt munnbruk som lå bak denne situasjonen.

I det 66′ får Kolstad straffe som går i mål, noe som blir seiersmålet.

Vi prøver å flytte laget oppover og kommer til noen halvsjanser, men det er Kolstad som går av banen som det seirende laget.

Dette får være nok. Men vi står sammen i tykt og tynt! #HeiaStrindheim

 

 

Lagoppstilling

Innbyttere