Strindheim - Rosenborg 2

11. september 2017
Resultat: 1 - 6

Kamprapport

Med 5 A-lagsspillere i troppen, ble Rbk2 et hakk for gode for oss.

Sluttresultat ble 1-6.

Laget:

Kleiven

Risan-Kosberg-Jonsson-Kviteng

Henriksen-Krokbø-Olufsen-Haugen

Singstad–Meldal

 

 

Bytter:

61’ Kvalvær for Meldal

81’ Rist for Haugen, Persson for Singstad

84’ Pettersen for Risan, Hoel for Johnsson

Mål:

18’ 0-1 M. Konradsen

19’ 0-2 Botheim

45’ 1-2 Singstad

48’ 1-3 Solbakken

68’ 1-4 M. Konradsen

75’ 1-5 Levi

80’ 1-6 Botheim

 

Gult kort: Ingen av våre

Om kampen:

Vi kommer godt i gang og har god hånd om midtbanen de første 10 minuttene. Men så begynner RBK-maskina å male, og vi henger ikke helt med. Levi kommer igjennom på midten, men skuddet reddes mesterlig av Kleiven som kommer ut.

Etter flere halvsjanser for Rbk er det Morten Konradsen som banker til fra 16 m og 0-1. Rett etter avspark kommer 0-2 ved Erik Botheim, som blir spilt igjennom i midten.

Vi tar oss sammen, og gjør en god 20 min med skudd fra både Singstad og Kviteng, men rett på keeper fra begge to. Rbk tar over midtbanen og presser oss bakover på banen.

Plutselig er Singstad fri på venstre side og banker ballen utagbart i mål rett før dommer blåser av for halv tid. 1-2.

Etter pølse og vafler er det Olufsen som gjør pangstart på andre omgang med en stikker til Krokbø, men den er 2 cm for lang. Vi kommer godt opp i Rbk-spillerne i starten av omgangen, men litt ut av ingenting brenner Solbakken til på skrå fra venstre av et knallskudd som går via tverrligger og inn. 1-3.

Rbk tar over kampen igjen, og vi har nok med å henge med. Vi noterer en heading av Risan like over mål på corner, ellers var det ikke stort vi leverte av sjanser i andre omgang. Til det er Rbk for gode for oss.

De putter 1-4 ved Konradsen nok en gang, 1-5 ved Levi som har misbrukt i alle fall 3 sjanser før han curler den i venstre hjørne, og til slutt er det Botheim som setter sin andre for dagen til 1-6.

Vi hang med veldig godt de første 15 minuttene av kampen, men nivåforskjellen ble for stor for oss utover i denne kampen.

Kampen ender 1-6.

Home

Innbyttere

Away

Innbyttere