Træff - Strindheim

2. september 2017
Resultat: 0 - 0

Kamprapport

Denne helgen var det bortekamp i Rosenes by, Kosbergs barndomsklubb Træff. Kristian Kleiven debuterte som keeper for Strindheim og med meget gode skussmål. Det ble en tett og jevn kamp.

Vi kårer sjeldent banes beste spiller i mediaavdelingen, men denne gang lar vi faktisk Fredrik Kosberg tre frem fra de dunke forsvarsrekker for å få denne hederen.

 

Laget:

Kleiven

Kviteng – Nesje – Kosberg – Risan

Krokbø – Rist – Henriksen

«Modric» Haugen – Nyhus – Singstad

 

Mål:

Ingen

 

Bytter:

68’ Singstad ut og Persson inn

72’ Rist ut og Meldal inn

 

Om kampen:

Træff har et meget fint anlegg med gode fasiliteter og en meget fin kunstgressbane, når været viste seg fra det aller beste borget dette for en god kamp. Træff var helt klart revansjesugen etter tapet de ble påført i Trondheim i vårsesongen, slik ble det i alle fall beskrevet i deres programblad.

Trenerparet Pelu og Krokbø formanet i garderoben til spillerne at dette ville bli en muskelkamp. Her gjaldt det å være trofaste mot spillerplan samt ta defensive løp og å ta vare på våre offensive sjanser.

Kampbildet de første 15 minuttene var at det var jevnt mellom de to lagene. Mye trykk og muskelbruk fra Træff, men vi svarte på en fair måte tilbake.

Etter 16 minutter får vi corner og her tar vi nesten ledelsen, men headingen til Risan stryker like over tverrliggeren.

Træffs kampplan var å pumpe lange baller inn i bakrom og mot vår forsvarsfirer. Her klarte vi meget godt å rydde opp og falle av for å forhindre de store sjansene. Det er i dette arbeidet at Fredrik Kosberg får heder. Han var hele tiden i forkant, brøt ballbanen, opp i kropp og forstyrret oppspillene og jommen løp han opp flere baller i bakrom, vel nok skryt.

I det 28 minutt kom Modric igjennom forsvarsrekken og var innenfor 16 m, men skuddet ble for svakt! Nyhus skal også få «kred» for pågangsvilje og duellstyrke som vår offensive spiller. Han fikk mang en trykk og hadde til tider fire grønnkledde spillere rundt seg.

Vi hadde en del halvsjanser som vi ikke klarte å omsette. Litt av grunnen var at vi skulle “bare” ta en finte for mye og ble bokset inne av mange forsvarsspillere.

Vår første sjanse etter pausen er det Mats Henriksen som står for, med et skudd som har både retning og tilslag, men en grønnkledd kar står i veien og hindrer muligens en scoring.

På motsatt banehalvdel markerte debutant Kleiven seg i det 60 minutt med en meget god fotparade da Træff hadde klar bane til mål. Kleiven fremsto også meget sikker i sitt feltarbeid.

Træff hadde rundt det 60 minutt et godt trykk mot vårt mål, men godt forsvarsspill fra oss, samt upresise baller fra hjemmelaget gjorde at frustrasjonen spredde seg i Træff laget.

Træff vant en konkurranse i denne kampen, flest gule kort. Træff sto igjen med fem gule kort etter at kampen var ferdig, mens vi hadde ingen. Dette forteller vel litt om kampbildet og vår innsats.

Rundt det 70 minutt hadde Persson blitt byttet inn og markerer seg fra første touch. Han slår en tunnel på sin forsvarsspiller og er godt innenfor 16, men velger å slå en passing ut i feltet istedenfor å avslutte selv. Hadde han gjort det samme valget pånytt mon tro?

I det 84 minutt får Nyhus en stor sjanse der han avfyrer skudd, men dessverre rett på keeper. Få minutter etterpå gjentar Modric det samme skuddforsøket.

Mot slutten presser Træff godt, men vi har muligheten til gode overganger. Viktigst er at vi ikke slipper inn mål og kan gå av banen med et uavgjort resultat.

Dette var helt klart en god kamp fra oss der vi evner å holde konsentrasjonen opp i hele 90 minutter i vårt forsvarsspill og evner selv å holde hodet klart i en del tette dueller.

Nå venter treningskamp mot RBK på tirsdag 5. september kl 1700.

Lagoppstilling

Innbyttere