Stjørdals-Blink - Strindheim

19. august 2017
Resultat: 4 - 3

Kamprapport

Etter en tung tid i garderoben og på treningsfeltet etter kampen mot Mosjøen skulle vi møte serieleder Stjørdals Blink på bortebane. Det ble tap, men gutta viste at de hadde hevet seg flere knepp fra de forrige kampene. Nå var det kampvilje, trøkk, scoringer og ikke minst samhandling.

Laget:

Aspås

Ramstad – Nesje – Kosberg – Risan

Henriksen – Anfindsen

Olufsen – Krokbø – “Modric” Haugen

Nyhus

 

Mål:

16′ 1 – 0 Stokke

27′ 2 – 0 Stokke

41′ 2 – 1 Selvmål (skudd fra Ramstad)

43′ 2 – 2 Nyhus

59′ 3 – 2 Augdal

73′ 3 – 3 “Modric” Haugen

79′ 4 – 3 Rødahl

 

Bytter:

64′ Anfindsen ut og Kviteng inn

79′ Risan ut og Singstad inn

86′ Haugen ut og Meldal inn

90′ Henriksen ut og Rist inn

 

Gult kort:

53′ Krokbø

 

Om kampen:

Alt fra første fraspark var det klart at dette var en kamp som betydde for begge lag. For Strindheim var det å snu en negativ trend etter sommerferien. for Blink var det nok å heve seg etter 0-8 tapet borte mot RBK 2 og ikke minst bortetapet mot Strindheim ( 1- – 5 ).

Allerede etter to minutter er vi frempå da Olufsen legger inn i boks til Modric som header, men ikke i mål. Blinks første store sjanse kommer etter 13 minutter der det blir avfyrt et skudd innenfor 16 , men Aspås redder mesterlig, litt av en reaksjonsredning det der.

Det første målet er det Blinks Sondre stokke som scorer, noe som han bare kan gjøre. Mye folk rundt seg i feltet og evner å sette ball bak keeper.

Vi kommer til flere nestens sjanser både med Nyhus og Ramstad, men enten går ballen utenfor eller så vinker linjedommer med flagget.

27′ så er det duket for et nytt må av Stokke. Sondre Stokke kommer på et løp bak vår stopper og skjærer foran vår stopper og får ballen og styrer den i krysset fra fire meter, han skal få skryt for den.

Like mye skryt skal vår egen Lars Ramstad ha. Mange meter løpes fra sin backposisjon og frem i angrep. I denne kampen var det ex Strindheimspiller Eirik Malmo som fikk bryne seg på Lars. I det 41 minutt kommer Lars og utfordrer Malmo og resten av forsvarsrekka til Blink . Det ender med skudd som Malmo er borti. Det blir tent et håp i laget med denne scoringen.

To minutter etterpå så er det klart for et nytt Strindheim mål, nå av Stian Nyhus. Stian blir spilt opp av Olufsen som avleverer ball som setter ballen i mål. Like før dommeren blåste av hadde vi en sjanse med Stian , men skuddet settes over mål.

Lagene går til garderoben med opphenting og 2 – 2

Starten av andre omgang var like intens som oppstarten av første.  Spillet bølger frem og tilbake og det er virkelig en kamp om hvem som skal dominere midtbanen.

Blink går opp i ledelsen etter 58 minutter. Et par minutter etterpå så er Olufsen frempå med et skudd fra 18 meter som går like over mål. Anfindsen går ut og Kviteng kommer inn, Han markerer seg i første angrep offensivt med å vinne ballen og avlevere ballen til Ramstad som er på skuddhold, men over.

Så kommer vår utligning i det 73 minutt. Ballen blir spilt igjennom sentralt i banen og Mordic får ballen inne i 16 meteren, han utfordrer og samtidig som han blir taklet (for å si det mildt) skyter han med tå og ballen går mellom føttene på keeper. “Jeg skyter jo aldri med tå” hevder en svett og sliten “Modric” Haugen etterpå i garderoben.

Vi hadde hatt store deler av spillet i andre omgang, men Blink var meget effektive når de kom på mot vår 16 meter. Blink får et frispark fra kanten av 16 meter ca 23 meter fra mål. Ballen slåes inn i feltet, heades og i mål.

Selv om Blink nå gikk opp i ledelsen så gav vi ikke opp. Singstad som hadde kommet inn for Mordric kom til gode offensive løp og sammen med Nyhus i det 80 minutt gav oss en stor sjanse, men nok et skudd til side for mål. Meldal kommer inn og pisker gutta til å stå høyt og jobber som en terrier for å fange ball. Dette viser at gutta sto på sammen og sto på helt til det siste. Vi pumpet opp med folk de siste minuttene, til og med keeper på cornere.

Mot slutten var det tydelig av vi hadde gitt alt, Kosberg  hadde knapt taktskifte i sine løp, alt var gitt.

Vi taper, men har hevet oss mange knæpp!

Lagoppstilling

Innbyttere