Orkla - Strindheim

29. juni 2017
Resultat: 1 - 3

Kamprapport

Vårsesongen skulle avsluttes med kamp borte mot Orkla. Et lag som vi tapte mot i sesongoppkjøringen i vinter. Orkla har hatt en tung vårsesong, men de siste kampene har de vist en meget solid formutvikling. Vi dro til Orkladalføre med en klar målsetning, det var tre poeng.

 

Laget:

Aspås

Ramstad – Nesje – Trondsen – Kosberg

Kviteng – Krokbø – Rist – “Modric” Haugen – Singstad

Vingelen

Bytter:

29′ Vingelen ut og Meldal inn

55′ Singstad ut og Kvalvær inn

87′ “Modric” Haugen ut og Holmstad inn

 

Gule kort:

26′ Rist

60′ Kviteng

90′ Krokbø

 

Mål:

36′ 1-0 Helgetun (Orkla)

64′ 1-1 Meldal (straffe)

69′ 1-2 Kvalvær

90′ 1-3 Krokbø

 

Om kampen:

Begge lag var intresert i å stå høyt i banen, dermed ble det virkelig en kamp om midtbanen. Det ble tidlig klart at dette ville bli en fysisk og tett kamp mellom to lag som måtte ha tre poeng. Orkla for å komme seg bort i fra den berømte “sumpa”. mens for oss var det å holde tritt med Stjørdals Blink i toppen.

Vi kommer til vår første sjanse etter 13 minutter der et skudd fra Singstad på sin venstre kant gjør at keeper må gi retur, Krokbø er hurtig frempå, men keeper er hurtigere. Noen minutter etterpå så får Krokbø en cross til vår høyre kant og har bare keeper igjen, men det blåses offside.

Vi har notert at Orkla kom til sin første sjanse etter 21 minutter med en heading som går over målet til Aspås.

Kampebildet endrer seg litt utover omgangen ved at Orkla evner å holde ballen i eget lag og forsøker å spille opp sine spillere Helgetun og Buøy gjennom vårt forsvar, men her rydder våre fire bak meget godt opp. Vi på vår side evner ikke  få roen i laget i vårt offensive spill og det blir endel baller uten adresse. Honnør skal gis til Orkals midtbane med Gjersvoll i spissen, han hadde på dette tidspunktet god kontroll.

Orkla går opp i ledelsen etter 36 minutter etter at nevnte Helgetun blir spil igjennom etter et “vinklet” løp og setter ballen kontrollert til siden for Aspås. Dette blir også resultatet som spillerne går til pause med.

Etter pause så er det Orkla som forsøker å presse oss tilbake på banen. Vi klarer i større grad å holde ballen og er mer offensive i duellspillet på midtbanen. Pelu gjør også taktiske grep ved å skyve Trondsen opp på midtbanen mens Kviteng går ned på sidebacken. Dette gir umiddelbart resultater og nå er det vi som eier midtbanen. Trondsen tilførte tyngde og duellkraft i dette leddet og muliggjorde frigjøring av andre “egenskaper” hos våre øvrige spillere.

I det 61 minutt så kommer “Lokmotiv” Ramstad oppover sin side og slår innlegg til Meldal, men skuddet går desverre over. Men få minutter etterpå så blåser dommeren straffe i vår favør. Kviteng blir felt inne i 16 meter. Dommer skritter opp til straffemerket og Meldal setter bare ballen i mål. Sikkert til stor stas for familien på tribunen om ikke annet stor jubel hos oss.

Neste mål kommer ettter et langt kast fra Ramstad inn i feltet, der ballen og Kvlavær finner hverandre og sørger for at den kommer i mål.

Kampen jevner seg litt mer ut når det er igjen 15 minutter igjen av omgangen, Orkla presser på , men vi evner meget godt å stå i duellen og utfordre de hvitkledde med offensivt spill. Gutta ofrer mye i duelspillet vel vitende om at det snart er noen uker med sommerferie. Jeg tror at det er noen Strindheimkropper som trenger omsorg og pleie de neste dagene. de siste minuttene blir spennende.

Fire minutter før full tid så kan vi avgjøre det hele når Modric kommer alene med keeper, men idet det skal legges kraft bak skuddet hugger krampen til og skuddet går på utsiden av målet.

Orkla presser på, dette gir rom bakover. Like før dommeren skal blåse av får Krobkø og Rist en ball i bakrom og er helt alene like overfor midtstreken og løper mot mål. Rist roer litt ned og overlater til Krokbø å ta løpet og sørget for at ballen går i nettmaskene.

Vi vinner etter en tett og duellrik kamp. All honnør til gutta og trenerteamet. Det eneste som er bekymringsfult er tre gule kort, men den  tid den sorg.

God sommer og Heia Strindheim

 

 

Lagoppstilling

Innbyttere