Kolstad - Strindheim

17. juni 2017
Resultat: 2 - 3

Kamprapport

(Arkiv foto fra 2014 sesongen) Etter et forsmedlig tap hjemme mot Sverresborg var det Kolstad som var neste motstander. Laget fra “Kvitbyen” har vi opp gjennom historien hatt tette og målrike kamper med, men tradisjonelt et lag som vi har trukket det lengste strået i vår favør, så også denne kampen.

 

Laget:

Aspås

Ramstad – Kosberg – Trondsen – Nesje

“Modric” Haugen – Henriksen – Olufsen – Krokbø – Singstad

Vingelen

 

Mål:

2′ 0-1 “Modric” Haugen

19′ 0-2 Olufsen

43′ 0-3 Vingelen

59′ 1-3 Holmstad (Kolstad)

65′ 2-3 Sørhøy (Kolstad)

 

Bytter:

61′ Singstad ut og Økland inn

70′ Vingelen ut og Meldal inn

82′ “Modric” Haugen ut og Andersen inn

87′ Krokbø ut og Kviteng

 

Gule kort:

47′ Ramstad

62′ Ramstad (andre gule, utvisning)

68′ Vingelen

 

Om kampen:

Vi møtte Kolstad på bortebane lørdag. Etter to svakere prestasjoner mot Steinkjer og Sverresborg var det på tide å reise kjerringa. Gutta gikk hardt til verks fra første spark på ballen og fikk uttelling allerede etter 3 spilte minutter. Keeperen til Kolstad gir retur etter et skudd, der er Modric først på ballen og setter inn 1-0.

Kolstad slår konstant langt, og vi styrer kampen. Etter 19 minutter øker vi til 2-0 på vakkert vis ved Olufsen. En vakker overgang hvor Krokbø finner Olufsen som drar seg gjennom forsvaret til Kolstad og setter ballen sikkert i mål. Etter 34 minutter så Kolstad seg nødt til å gjøre endringer, og gjør 2 bytter.

Strindheim fortsetter å dominere førsteomgang, og etter 42 minutter er det Vingelen som setter inn 3-0, etter nydelig kombinasjonsspill mellom Modric og Krokbø. Vi går til pause på stillingen 3-0, etter å ha dominert omgangen og uten å slippe Kolstad til noen sjanser.

Etter 48 minutter får Ramstad gult kort. 57 minutter er spilt når Kolstad plutselig scorer etter å ha hengt bedre med etter hvilen. Ett minutt etter scoringen får Ramstad sitt andre gule kort, dermed rødt. Ytterst tvilsomt for medias representanter, og til store protester fra alle fremmøtte fra Strindheim. Plutselig er det kamp igjen, og vi må forsvare en tomålsledelse i drøye 30 minutter. Og det skal ikke ta lang tid før jobben blir enda vanskeligere. Etter 64 minutter scorer Kolstad nok en gang.

Vi gjør noen bytter, og får inn på friske ben i avslutningen. Kolstad setter inn et voldsomt press, og får etter 84 minutter århundrets sjanse?! En stupheading fra fem meter på blank goal, blir på utrolig vis reddet av Aspås bakerst i buret. Den påfølgende returen treffer et strindheimbein og går over. Etter mange lange nervepirrende minutter blåser dommeren i fløyta. Vi har klart å ri av presset, og sikrer 3 sterke poeng borte mot Kolstad. Alt i alt et fortjent resultat, og en sterk prestasjon av gutta i blågult.

Kommende fredag står Tillerbyen på motsatt banehalvdel. 19:00 på Ruta Arena, vel møtt! Heia Strindheim!

Lagoppstilling

Innbyttere