Mosjøen IL - Strindheim

29. april 2017
Resultat: 1 - 6

Kamprapport

Etter en tung seriestart, men med gode minner fra onsdagens cupkamp mot Rosenborg var det en motivert gjeng med Strindheimgutter som satte seg på bussen som skulle til Mosjøen. Kampen ender godt for vår del, vi scorer hele 6 mål, noe som er godt for selvtilliten. Angriperne våre putter ballen i mål, me det er en forsvarsspiller, Sivert F. Risan som pt er toppscorer i Strindheim!

 

Laget:

Aspås

Ramstad – Nesje – Trondsen – Risan

Rist – Henriksen – Krokbø

Kviteng -Meldal – Singstad

 

Bytter:

57’ Krokbø ut og Olufsen inn

65’ Singstad ut og Flaten inn

65’ Kviteng ut og Økland inn

81’ Meldal ut og Vingelen inn

 

Mål:

12’ 0-1 Risan

39’ 0-2 Meldal

41’ 0-3 Krokbø

53’ 0-4 Risan

62’ 0-5 Kviteng

70’ 1-5 Pettersen (straffe)

86’ 1-6 Vingelen

 

Gult kort:

55’ Krokbø

69’ Henriksen

 

Om kampen:

En stor tørr gul/brun gressmatte møtte oss ved ankomst Mosjøen. Noe uvant for oss som er vant til et paddeflatt kunstgress på Strindheim.

Uten at dette bekymret oss noe nevneverdig gikk vi knallhardt ut og følger kampplanen til punkt og prikke. Det åpnet seg mye bakrom, og vår frontrekke med Kviteng, Meldal og Singstad får mange baller å løpe på.

Vi vinner et kast høyt i banen som Ramstad kaster langt inn, Henriksen stusser videre inn på bakerste hvor Risan lurer med pannebrasken, 1-0! Ikke lenge etter venter en kanonkontring. Kviteng blir sendt på løp på venstreside. Han skyter innlegget inn hvor Meldal stuper frem og stanger(!!!) inn 2-0! Målscorer Meldal får ikke lenge etter mer å jobbe med, en ball slås inn bak deres stopper, Meldal kriger til seg ballen og spiller Krokbø alene med keeper, 3-0!

Vi tar med oss en komfortabel 3-0 ledelse inn til pause uten å ha sluppet Mosjøen til noen store farligheter. Gutta blir enige om å ikke slippe oss ned etter pause. Det tar ikke lang tid før vår neste sjanse kommer. En perfekt slått corner fra Rist ender hos Risan som header i tverrligeren. Like etter får slår Rist en ny corner mot Risan, denne gangen sitter den, 4-0. Vi fortsetter å kjøre på, 5-0 kommer etter at Ramstad og Singstad kombinerer på høyre side. Singstad slår inn til Kviteng som også tegner seg på scoringslisten. 5-0.

Hjemmelaget Mosjøen flytter endel spillere opp, og det er lite flyt i kampen da de kommer seg inn i vår 16-meter og blir felt. Straffe og 5-1. Amund Vingelen har kommet inn, han setter punktum for dagen med 6-1 etter en flott avslutning fra rundt 16 meter.

En etterlengtet trepoenger og ikke minst seiersang i garderoben. Neste helg venter Stjørdals Blink hjemme på Ruta Arena.

Lagoppstilling

Innbyttere