Strindheim - Junkeren

23. april 2017
Resultat: 0 - 2

Kamprapport

Etter tap borte mot Molde 2 på bortebane var det klart for hjemmekamp og revansjemulighet mot gutta fra nord, Junkeren. En jevn kamp der vi har spillerovertak i store deler av kampen så blir vi straffet med to baklengs uten at vi evner å selv å putte ballen i mål

 

Laget:

Aspås

Ramstad – Nesje – Risan – Flaten

Olufsen – Trondsen

Kviteng – Modric – Vingelen

Meldal

 

Bytter:

56′ Meldal ut og Krokbø inn

77′ Flaten ut og Singstad inn

83′ Kviteng ut og Holmestad inn

89′ Modric ut og Rist inn

 

Gule kort:

58′ Olufsen

72′ Kviteng

72′ Vingelen

 

Mål:

8′ 0-1 Junkeren

30′ 0-2 Junkeren

 

Om kampen:

Det var en tent gjeng som hadde fått en uke på å fordøye det forsmedelige tapet mot Molde i serieåpningen. Det var en bestilling som var klar fra trenerbenken, det var å presse motstanderlaget. Det var tydelig en gjeng som var klar for å kjempe for sesongens første poeng.

Været på Ruta Arena var ikke det spillemessige beste, med vind og vekslende snø og sol, med andre ord typisk april vær. I første omgang spilte vi i motvind. Vi evnet i starten av omgangen  presse Junkeren og var gode i gjenvinningsfasen.

Det er Junkeren som scorer første målet etter en corner som ikke Aspås får klarert på en god måte og ballen blir headet i mål.

Vår første sjanse kommer etter 15 minutter da Meldal får en bakromspasning som keeperen fra Junkeren bommer på, men skuddet fra Meldal blir blokkert en meter før målstreken. Kviteng er også frempå og får ballen i mål , men dommerne mener at Strindheimgutten er for hard i duellen med keeper.

Så er det Junkeren som øker ledelsen etter 30 minutter etter at ballen blir styrt i mål etter et innlegg.

Like før pause så er “Modric” Haugen på ferde, men nok engang vil ikke ballen inn i målet og ballen går like utenfor stolpen.

Etter pause så er det vi som har ballen og styrer spillet, det er kun få ganger som Junkeren er på ferde mot vår mål. De forsøk som kommer fra bortelaget har keeper Aspås kontroll på.

Vi trykker på og kommer mot 16 meteren til Junkeren men vi blir for litt tekniske og skal bare ta et drag til noe som medfører at Junkeren får klarert, her er det bare å skyte når en på skuddhold.

I det 72 minutt får Junkeren utvist en spiller etter to gule kort. Dette fører til at vi trykker mer til. Vi forandrer også formasjon med tre bak uten at det gir noen effekt.

Vi får flere sjanser, men det vil seg bare ikke. Kampen ender med tap.

Vel, vi får se frem til onsdag og kose oss med den kampen. Da kommer Rosenborg på besøk.

Neste kamp er borte mot Mosjøen, da snur det helt sikkert, håper…. jo det lover mediaavdelingen.

#heiastrindheim

Lagoppstilling

Innbyttere