Vuku - Strindheim 2

1. oktober 2017
Resultat: 1 - 2

Kamprapport

En tung høst har preget både vårt A-lag og delvis vårt rekruttlag. Etter et surt etmåls tap hjemme mot serielederen Namsos var vi klare for å revansjere dette tapet. I vårsesongen spilte vi uavgjort mot Vuku. Erfaringene fra denne kampen var at kampbilde pekte mot en tett og hardkamp mot spillerne fra Vuku.

 

Laget:

Troøyen

Eggen – Holmestad – Melhus – Persson

Meldal

Rosvold – Nergård – Rist – Kvalvær

Engvik

 

Gule kort:

22′ Meldal

51′ Kvalvær

 

Mål:

7′ 0-1 Kvalvær

52′ 1-1 Vuku

61′ 1-2 Holmestad

 

Om kampen:

Sjenerende vind og en liiiitt ujevn gressmatte samt en motstander som var noen vektklasser over våre spillere gjorde at dette borget for en spennende kamp.

Det ble tidlig klart at det var to lag som hadde to forskjellige spillestiler. Vuku var hissige offensivt på å få ballen høyt og langt mot vårt bakrom, mens Strdinheim var og er glad i å spille mer langs bakken.

Etter 7 minutter var det duket for et Strindheim mål. Even Kvalvær får ballen midt på motstanderens banehalvdel. Han hentet frem sine futsall egenskaper og bribler bort tre – fire Vukuspillere før han avslutter med å sette ballen i nota. Tror nok at Vuku fikk seg en liten nesetyver der når vår mann i “lettvektklassen” skle igjennom forsvarsrekkene til hjemmelaget.

Resten av omgangen er nesten et langt fotballmessig gjesp. Lange høye baller som klareres og hindrer at Vuku kommer til sjanser. Det mest underhodningsmessige er de tette duellen som preger kanmpen med dertil tilhørende ordlyd fra banen og sidelinjen. Når det gjelder duellen så var det svært viktig at vi gikk i disse. Spesiell honnør skal Meldal ha for sin innstats, fra sin defensive midtbanerolle gikk han inn i mang en takling noe som sikkert kostet kropppen noen blåmerker. Han ble forøvrig tilkjent utmerkelse av dommeren med et gult kort. Samtidig var også våre litt yngre spillere- les Eggen – også tøff i sitt forsvarspill mot godt voksne spillere.

Like før pausen kom Vuku til en stor sjanse med et stangskudd etter å ha spilt seg til dette. Deres sjanser var forøvrig knyttet til døballer.

Kampbilde etter hvilen var som første omgang. Vuku presset oss naturlig bakover, men oppofrende spill av våre gutter hindret at Vuku kom til de store sjanensene. Helt frem til det 52 minutt, da klarte de å få hull på byllen. Nå skulle en tro at dette var en knekk for våre gutter, men dog ikke. På et meget godt slått frispark fra Rist i det 61 minutt så er Holmestad inne i 16 meteren og demper ballen og legger ballen over Vukus keeper. Altså ingen heading, men en fotscoring av nevnte Holmestad. Vi hadde slått tilbake.

En liten støkk i laget og benken fikk vi når Kvalvær lander for kjært etter en duell og blir liggende med store smerter. Han trodde at beinet hadde brukket. Han blir hjulpet av banen mens Pettersen blir byttet inn. Med litt ispose, kjærlig omsorg og hvile så viser det seg at det nok var en overtråkk. Iallefall ble ha obeservert etter kampslutt og dusj gåenes helt uanstrengt på foten, #sliten?

Vuku preser på, men vi klarer å bryte opp spillet. Etterhvert som omgangen skrider frem får vi også muligheter til å øke, både med et klassisk “Perssons situasjon”, mao løp fra egen banehalvdel mot 16 meter. Her blir han “sandwicha” mellom to voksne gutter. Moe får også muligheten da han er alene med keeper, men skuddet går i klypene på keeper.

På overtid var det en nervøs benk som ventet at på dommeren skulle blåse av.

Det ble tre poeng og vi klatrer over den berømte streken. Dette var en sliteseier der alle bidro!

 

 

Lagoppstilling

Innbyttere