Strindheim 2 - Namsos

24. september 2017
Resultat: 2 - 3

Kamprapport

Vi rotet det til litt på slutten, da vi egentlig hadde god kontroll: 2-3.

Laget:

Aspås

Eggen-Melhus-Holmestad-Persson

Rist-Nergård-Pettersen

Kvalvær-Meldal-Singstad

Bytter:

32’ Engvik for Kvalvær

Mål:

30 sek: 0-1 Namsos

17’ 1-1 Kvalvær

32’ 1-2 Namsos

66’ 2-2 Eggen

89’ 2-3 Namsos

Gult kort: Pettersen

Om kampen:

Namsos dro til rett fra avspark, sendte en lang pasning opp til spissen, som tok den ned på brystet og knallet den inn utagbart for Aspås. 0-1, og det hadde knapt gått 30 sek.

Vi kom oss inn i kampen etter sjokket, og fikk etter hvert tilrevet oss kontrollen på midtbanen. Rist fikk ballen på 17m og brente til rett i foten på en motstander og ut til Kvalvær, som rolig fikk satt den i lengste hjørne. 1-1.

Så ble det en periode med mye spill på midtbanen, der vi hadde bra kontroll. Få sjanser til begge lag. Namsos sto for den største sjansen, da de kom løs på venstre side og var på tur alene mot vår keeper. Jonas Pettersen hadde heldigvis tatt løpet ned, og rakk akkurat å sette inn en presis takling på 13 m.

Kvalvær måtte bytte etter en hard takling. Inn kom Engvik, og vi hadde spilt 32 min.

I samme minutt går et utspill rett i føttene på en Namsos-spiller, og så står det 1-2. Det holder seg til pause.

I pausen koser vi oss i sola, men det blåser som alltid på Ruta arena, i dag såpass mye at mange pasninger i første omgang gikk i hytt og pine.

Vi har bra kontroll på starten av andre omgang, og kommer til brukbare sjanser ved Singstad og Meldal. Men i mange av angrepene sliter vi med presisjonen på siste pasning.

Etter en corner med litt klabb og babb, avklares ballen ut mot 20 meter. Der kommer Eggen i god fart og klemmer til ballen alt han orker. Ballen fyker i 20 cm over bakken rett i mål. For en scoring! 2-2.

Nå har vi full kontroll på kampen og venter egentlig på seiersmålet. Både Singstad, Engvik og Meldal har flere muligheter, men et skudd i nettveggen fra Singstad er det nærmeste vi kommer.

Akkurat når vi venter på at dommeren skal blåse av kampen, blir etter vår mening Aspås hindret av en Namsos-spiller når han skal snappe ballen. Dommeren er ikke enig med oss, og Namsos-spilleren setter ballen i mål fra en veldig skrå vinkel. En bra prestasjon akkurat det. 2-3.

Vi kjører på i de 3 tilleggsminuttene for en utligning, men klarer det ikke.

Kampen ender 2-3, en kamp vi har såpass kontroll på at vi burde ha vunnet.

 

Lagoppstilling

Innbyttere