Charlottenlund - Strindheim 2

17. september 2017
Resultat: 2 - 4

Kamprapport

Vi trengte poengene, og gutta leverte: 2-4.

 

Laget:

Kleiven

Eggen-Melhus-Johnsson-Persson

Henriksen-Nergård-Pettersen

Kvalvær-Meldal-Tysnes

Bytter:

45’ Vingelen for Meldal

76’ Moe for Pettersen

90’ Rosvold for Melhus

Mål:

20’ 0-1 Persson

28’ 0-2 Meldal

40′ 1-2

70′ 2-2

77’ 2-3 Kvalvær

90+1′ 2-4 Vingelen

Gult kort: Eggen

Om kampen:

Kampen startet med et stort press fra oss, men uten de store sjansene. De var det Charlottenlund som fikk etter feilpasninger fra oss. Vi holder nullen med fantastiske redninger fra Kleiven.

Litt mot spillets gang serverte Henriksen etter 20 min en glimrende gjennombruddspasning til Persson, som satte 0-1 alene med keeper.

Vi hadde knapt fått jublet ferdig, da Pettersen la et frispark fra høyre. Etter en avklaring og retur, havnet ballen i beina på Meldal som satte den i mål. 0-2.

Charlottenlund fortsetter å presse oss bakover, og har den ene sjansen etter den andre uten å lykkes. Først etter spilte 40 minutter klarer de å sette ballen i mål etter litt klabb og babb innafor 16m. 1-2.

Vi går til pause med ledelse 1-2, noe Charlottenlund garantert ikke var fornøyd med.

Etter pause har vi byttet Vingelen for Meldal. Godt å se Vingelen på plass igjen etter skadeavbrekket! Han kommer raskt med i spillet, og kommer seg ofte ned på venstre side uten å lykkes med pasning og skudd.

Det er Charlottenlund som igjen scorer etter klabb og babb innafor 16m. 2-2 og da er det spilt 70 min.

Charlottenlund går for seier og setter inn sluttspurt, men vi henger godt med. Dagens vakreste angrep får vi etter 75’: Persson legger en ball opp mot Pettersen på venstresida, han klinker den videre til Vingelen som kommer seg ned til dødlinja og innover mot målet, han legger 20 grader ut og der kommer Kvalvær som bestilt og setter ballen i mål til 2-3.

I denne fasen av kampen kunne det gått begge veier, men vi demmer opp godt bakover og får noen sjanser framover. Størst er sjansen til Nygård på blank goal etter pasning fra Tysnes, men skuddet går over.

Charlottenlund legger seg høyt på banen for å få uavgjort, og det utnytter vi: Vingelen spilles igjennom i bakrom, runder en utrusende keeper og setter ballen sikkert i mål fra rimelig skrå vinkel. 2-4.

Dommeren blåser av en jevnspilt kamp, der vi for en gangs skyld scorer på sjansene våre.

Deilig med en seier i en kamp som ender 2-4!

Lagoppstilling

Innbyttere