Strindheim 2 - Stjørdals-Blink 2

10. september 2017
Resultat: 0 - 1

Kamprapport

Etter 2 begredelige seriekamper med store tap, hadde vi litt tro på at det skulle snu seg for vårt 4. divisjonslag mot Stjørdals-Blink2.

Vi sleit litt med upresise pasninger og balltap framover i 1. omgang og fikk to mål imot, men i 2. omgang førte vi kampen og kunne godt ha vunnet.

Men Blink2 sto imot og vant til slutt 2-1.

 

Laget:

Ansnes

Bratvold-Holmestad-Johansson-Persson

F. Pettersen-Økland-J. Pettersen

Kviteng – Andersen – Kvalvær

 

 

Bytter:

42’ Engvik for Andersen

45’ Melhus for Holmestad

68’ Eggen for Bratvold

73’ Tysnes for Kviteng

 

Mål:

25’ 1-0 Nynes

34’ 2-0 Sonflå

85’ 2-1 Hoel

 

Gult kort: Kviteng og J. Pettersen

 

Om kampen:

Herlig vårvær med sol fra skyfri himmel varmet oss tilskuere, i alle fall i første omgang. Regelen om at publikum alltid fryser i løpet av fotballkampene vår og høst gjelder fortsatt.

Litt fram og tilbake i starten. Kvalvær kommer seg ned til dødlinja et par ganger, men innleggene treffer ikke. Så blir vi veldig utålmodige og spiller ballen fort fra oss, med balltap som belønning.

Blink2 tar over styringa i kampen etter 20 minutter, selv om ingen av lagene produserer store sjanser. Blink2 kommer til den første sjansen etter 25 minutter: et innlegg fra høyre heades i mål. 1-0. Så får de en ny sjanse 10 minutter etterpå når de kommer igjennom på midten, og så står det 2-0.

Vår største sjanse kommer etter at Andersen spiller fri Økland, men skuddet går like utenfor.

Andre omgang starter mye mer positivt for oss. Vi flytter oss litt lengre opp på banen, får til pasningsspillet og da kommer også mulighetene.

Kviteng dribler seg vei og blir felt på 20m når klokka passerer 50 minutter spilt. Økland setter ballen i muren, får den i retur og får lagt inn. Men forsvaret avverger. Vi har flere gode sjanser utover omgangen, men ballen vil ikke i mål.

Så etter 85 minutter lykkes vi. Økland legger et frispark fra venstre på bakre stolpe. Der står Johansson og header ballen videre til Hoel, som header den i mål. 2-1.

Da får vi skikkelig trua på at vi kan klare dette og setter inn en sluttspurt. Mange gode sjanser, men Blink2 holder unna og kampen ender 2-1.

En veldig bra andre omgang fra vårt lag, noe som lover godt for kampene framover.

 

Lagoppstilling

Innbyttere