Kvik - Strindheim 2

20. august 2017
Resultat: 2 - 2

Kamprapport

Etter en tung start på høstsesongen med tap hjemme mot Trygg/ Lade var det Kvik som var dagens motstander borte på Rosenborg kunstgress. Et lag som vi tapte 0-4 imot i vår. Det skulle hurtig vise seg at Kvik var det laget som måtte forsvare seg imot et ungt og hardtarbeidende Strindheimlag. Kampen var også Andreas Økland siste kamp i Strindheimdrakten for denne gang, han reiser til Oslo for videre studier, men vi håper å se han igjen, takk for innsatsen så langt!

Laget:

Ansnes

Kviteng – Holmestad – Melhus – Persson

Hoel – Pettersen – Økland

Tysnes – Meldal – Singstad

 

Mål:

29′ 0-1 Pettersen

47′ 0-2 Hoel

60′ 1-2 Kvik

90′ 2-2 Kvik

 

Gule kort:

74′ Singstad

 

Bytter:

46′ Tysnes ut og Eggen inn

55′ Hoel ut og Engvik inn

57′ Holmestad ut og Hoel inn

68′ Økland ut og Kvalvær inn

 

Om kampen:

Litt spesielt med denne kampen var at junior/ rekrutt trener Morten Berre møtte sine displer på banen som nest siste skanse i Kvik forsvaret. Berre fikk nok med å forsvare seg selv og sitt lag i 90 minutter.

Vår første sjanse kommer etter 13 minuter da Tysnes får en crosspasning , legger den dø og utfordrer sin sideback, kommer seg inn i feltet og avleverer ball til en kollega i gult, men skuddet går til side for mål. Kampen er tett og blir preget av mange tette dueller på midtbanen.

I det 29 minutt felles Hoel på ca 18 meter fra Kviks mål. Det er Petttersen som skal slå. Alle forventer at ballen skal inn i boks, men Pettersen skrur ballen til side for keeper og rett i mål til stor glede for spillere og benken.

Selv om vi var aggresive i vårt spill var også Kvik ved flere anledninger nære vårt mål, blant annet med et stangskudd som faller ned på rett side av mållinjen sett med våre øyne.

Vår neste sjanse kommer etter 39 minutter etter et frispark fra høyre der Singstad får to sjanser til å få ballen i mål, men blir bare kronet med corner. Derfor går lagene til pause med ledelse til Strindheim.

En skulle nå tro at Kviklaget hadde fått varmet opp og våknet, men den gang ei. Allerede etter 10 minutter i andre omgang får vi et gjennomløp sentralt i banen der Singstad avfyrer et skudd som keeper ikke får kontroll på. Hoel er frempå med sine fotballsko i størrelse 45 og får satt ballen i mål.

Kvik er samtidig frempå etter 55 minutter men en god keeper Ansnes får noen fingre på ballen og hindrer redusering. Kviks redusering kommer i det 60 minutt der skuddet kommer til side for vår keeper. Vi var muligens litt passiv i presset av ballfører i denne situasjonen. Kvik fortsetter presset men Ansnes redder forsøkene fra de blåkledde spillerne.

Kvik får også en spiller utvist og må spille med 10 mann, men opprettholder presset mot vårt mål i et forsøk på å redusere Strindheims ledelse. Når Kvik står høyere gir dette oss noen gode muligheter for kontringer. I det 72 minutt kommer Persson opp i kjent stil fra sin backposisjon, legger ballen til Kvalvær, men skuddet går rett på keeper. Få minutter er Singstad pånytt frempå med skuddfoten, men keeper redder  skuddet.

I kampens 82 minutt blir en Kvikspiller felt innenfor 16 og dommer peker på straffemerket. Ansnes viser klasse og redder skuddet og holder oss fremdeles i ledelsen.

Mot slutten av kampen blir vi litt for passive i vårt spill og lar Kvik ta mer over og presse oss bakover på banen. Selv om vi like før slutt har en god kontring med Kviteng og Singstad i fri dressur så får Kvik puttet ballen i mål to minutter på overtid.

Vi er skuffet over ikke å holde på ledelsen helt frem til kampslutt, men samtidig er dette en klar opptur siden forrige kamp og vi gjennomfører en meget god kamp.

Lagoppstilling

Innbyttere