Strindheim 2 - Levanger 2

19. juni 2017
Resultat: 0 - 5

Kamprapport

Levanger stilte med 8 spillere fra A-stallen sin i 1. divisjon, og da ble det lett match mot vårt rekruttlag.

Sluttresultat ble 0-5.

Laget:

Ansnes

Kviteng-Holmestad-Melhus-Barstad

Meldal-Økland-Hoel

Kvalvær – Andersen – Persson

 

Bytter:

45’ Sundby for Kviteng

45’ Eide for Meldal

70’ F. Pettersen for Hoel

70’ Tysnes for Andersen

87’ Hoel for Kvalvær

 

Mål:

19’ 0-1 Gundersen

21’ 0-2 Udo

28’ 0-3 Gundersen

31’ 0-4 Strand

62’ 0-5 Voll

 

Gult kort: Ingen

 

Om kampen:

Kampen startet jevnt, med halvsjanser til begge lag i de første 10 minuttene. Så satte Levanger opp tempoet og tok over kampen fullstendig. Med mål etter 19, 21, 28 og 31 minutter ble det tungt for våre gutter, og 1. omgang ebber ut uten at vi kommer oss til annet enn et par gode innlegg fra kantene.

Pausen ble tydeligvis brukt godt, for ut kom et Strindheim-lag med mere presisjon og spill framover. Vi fikk til to gode angrep 10 minutter ut i omgangen, først med skudd fra Hoel like over etter at han ble spilt igjennom på høyre kant av Sundby. Like etterpå kombinerte Persson, Andersen og Kvalvær på venstre side, men der gikk også skuddet fra Kvalvær like utafor målet.

Ansnes sto for flere klasseredninger, blant annet en fantastisk reaksjonsredning på et frispark fra 20 m etter 65 minutter. Men selv han måtte kapitulere når Levanger kommer igjennom på venstre side og setter 0-5.

Vi prøver oss på en sluttspurt de siste 10 minuttene, og klarer å ta over føringen i kampen. Men i det trønderske regnværet makter vi bare å få til noen innlegg fra kantene uten at det fører til noen målsjanser.

Levanger har full kontroll på kampen, og med det mannskapet de stiller med bør de absolutt ha det. Herlig å være tilskuere på en kamp der omtrent ingen protesterer på dommeravgjørelsene hverken på banen eller fra benken.

Fortjent seier 0-5 til Levanger 2 og honnør til dommertrioen!

Lagoppstilling

Innbyttere