Vestbyen - Strindheim 2

11. juni 2017
Resultat: 1 - 1

Kamprapport

Vestbyen var dagens motstander i 4. divisjon. Et lag som ligger like over oss på tabellen. Trener Krokbøs krav var klart, her var det tre poeng som gjaldt, men vi fikk med oss bare et.

 

Laget:

Ansnes

Barstad – Holmstad – Melhus – Persson

Kviteng -Pettersen – Henriksen – Økland – Kvalvær

Andersen

 

Bytter:

66’ Pettersen ut og Bostad inn

71’ Barstad ut og Rosvold inn

 

Mål:

84’ 1-0 Holmstad

90’ 1-1 Vestbyen

 

Om kampen:

Vi la oss lavt og satte inn presset rundt midtlinjen. Dette medførte at Vestbyen måtte trille ball i «bakre» rekker i starten av kampen. De hadde en velvoksen angrepslinje med både tyngde og høyde. Dette medførte at de pumpet ballen fra egen forsvarsrekke og midtbanen mot sine spisser. Men våre gutter var gode til å nøytralisere og hindre hjemmelaget sjanser i starten av første omgang.

Vår første sjanse noteres etter 10 minutter da Kviteng kommer fra sin kantposisjon og fører ball inn i banen og fyrer av et skudd fra 16 meter, utenfor. Etter 15 minutter er det Ansnes som må ut i full strekk for å redde et skudd fra Vestbyens venstre side.

I det 18 ‘ er det Andersen som header utenfor etter en corner slått av Kvalvær. Nå begynner Vestbyen å ta over mer av banespillet og vi er litt på «hela» i noen situasjoner, men tæl og en god fryktløs keeper holder oss inne i kampen.

Vår største sjanse i første omgang kommer etter et typisk «Perssonløp» fra sin sideback posisjon der han blir spilt igjennom av Kviteng. Persson dribler seg igjennom forsvaret og med spiss vinklen er det bare keeper igjen. Skuddet forsøkes frekt å settes mellom beina, men der var keeper litt for «trang».

I andre omgang blir laget enig om å stå litt høyere på banen. Dette gir umiddelbart resultat i det at vi har ballen og kontroll på spillet i større grad enn i slutten av første omgang.

I 55 minutt er det dømt frispart til oss, noe som Økland slår. Kvalvær er opp og header men litt til side for mål. Det er også Kvalvær som står for neste sjanse, men her er keeper litt raskere og snapper ballen like før Kvalvær får skutt.

Vi er nå inne i en meget god periode der vi evner å presse Vestbyen bakover og de blir klart frustrerte.

Et kvarter for slutt så kommer Persson seg fremover på venstre side og slår inn, Andersen benytter helen til å få ballen mot mål. Keeper må ut i strekk og får så vidt en hånd på ballen.

Men i det 84 minutt får vi endelig hull på byllen etter at Kvalvær slår en corner som Holmstad header kontant i mål. Nå burde vi ha kjørt på for å punktere kampen, men vi slipper Vestbyen inn igjen like før slutt. Ansnes og litt flaks gjør at de ikke reduserer.

Like før dommeren blåser av så får hjemmelaget corner, vi misser i markeringen og krigingen i boks og de får stanget inn sitt reduseringsmål.

En meget bra andre omgang der vi eier spillet helt frem til at vi scorer. Honnør slap gis til våre juniorspillere som virkelig står på om gjør en solid match. Neste kamp blir tøff, da venter Levanger 2

Lagoppstilling

Innbyttere