Strindheim 2 - Vuku

4. juni 2017
Resultat: 1 - 1

Kamprapport

 

 

På mandag kveld var det to lag i poengnød som møttes på Ruta Arena for å kjempe om tre poeng. Lagene gikk etter spilte 90 minutter hver til sitt med et poeng hver.

 

Laget:

Ansnes

Sundby – Holmestad – Davik – Katerås

Meldal – Pettersen – Rist – Økland – Singstad

Andersen

 

Mål:

16’ 0-1 Vuku

39’ 1-1 Andersen

 

Bytter:

46’ Pettersen ut og Hoel inn

46’ Sundby ut og Bratvold inn

53’ Katerås ut og Eide inn

68’ Meldal ut og Kvalvær inn

78’ Andersen ut og Meldal inn

 

Om kampen er det egentlig ikke så mye å skrive om. I begge omgangen var kampen preget at det var to lag som ville ha tre poeng med seg. Strindheim spilte sitt tradisjonelle spille langs bakken og forsøkte å vri spillet fra side til side. Mens Vuku, som var litt mer fysisk enn våre karer slo de mer tradisjonelle ballen bakfra for deretter å fylle opp med spillere.

Kampens første mål kom etter en døball der vi ikke var observante nok og en kar fra Vuku utnyttet rommet mellom våre stoppere. Det ble en kjedelig periode der vi forsøker å finne våre spillere i angrepet med spill langs bakken

I kampen 39 minutt kommer utligningen for oss etter et frispark fra Rist som Andersen header i mål.

I andre omgang tetner spillet til og det blir fordelt en rekke gule kort til bortelaget. Begge lag presser på og bortelaget får sine sjanser, men lyktes ikke å sette ballen i mål. Etter ca 54 minutter kommer vi til to store sjanser med Singstad og Hoel, men målstolpene er i veien.

Det mest spennende for mediaavdelingen var å få kjeft av Vukus keeper og reprimande fra dommer pga engasjement og høylytte kommentarer. Det tusles bort til kortlinjas 16 meter og blir stående å fotografere og twitre derfra, lavmælt…

Vel på tross av engasjement og trykk hos begge lag ebber kampen ut med poengdeling. Neste kamp i 4. divisjon er borte mot Vestbyen.

Lagoppstilling

Innbyttere