Strindheim 2 - Charlottenlund

21. mai 2017
Resultat: 5 - 2

Kamprapport

Strindheims andre lag møtte karene fra Charlottenlund til dyst i duskregnet på Ruta Arena. Etter en god start på serien har kampen vært preget av tap. Etter en hard første omgang så kom sesongens første seier.

 

Laget:

 Ansnes

Eggen – Holmestad – Melhus – Persson

Pettersen

Rist- Kjær

Singstad – Engvik – Kviteng

 

Mål:

1′  1-0 Engvik

20′ 1 – 1 Hopen (CSK)

28′ 1- 2 Aspås (CSK)

42′ 2 – 2 Kviteng

71′ 3 – 2 Rist

76′ 4 – 2 Singstad

89′ 5 – 2 Kjær

 

Gule kort:

59′ Rist

 

Bytter:

36′ Kjær ut og F. Pettersen

45 Engvik ut og Kvalvær inn

45′ Eggen ut og Bratvold inn

57′ J. Pettersen ut og Hoel inn

75′ Holmestad ut og Kjær inn

 

Om kampen:

Kampen starter med at vi går mer eller mindre rett i angrep. Singstad utfordrer sin sideback opp til løpetur med ball, han kommer til kortlinja og slår en hard pasning inn i den berømte “boksen”.  Etter et par ballberøringer i feltet får Engvik tak i ballen og plasserer den kontant bak keeper. Litt av en sjokkåpning av våre gutter. Men de mer erfarne karene fra Charlottenlund lot seg ike stresse av ungguttas hurtige mål. De gråkledde karer er dyktige i å holde på ballen og er solide i duellspillet. De evnet å presse oss bakover på banen og de får lov til å holde på å spille ball seg imellom.

Etter 20 minutter får Robert Hopen ballen inn foran mål og kan sette ballen kontant bak Ansnes.  Etter 28 minutter går “Challa” opp i ledelsen med et nydelig slått frisparrk fra Aspås. Ja du kjenner muligens igjen navnet, det er tvillingbroren til vår keeper Magnus.  Etter disse to scoringene så er det egentlig motstanderlaget som har mest ball og vi evner ikke å komme godt nok opp i press eller blir boktsvalig for lette i duellspillet.

Like før paue så kommer utligningen med Kviteng. Kviteng løper fra sin sideback og kommer alene med keeper, det ender med at keeper må inn i nota for å hente ballen.

Trener Reidar Andre Vikaune gjør noen taktiske omdisponeringer i pausen. Spillet bølger litt mer frem og tilbake i store deler av omgangen. Vi har nå et større grep om spillet og lar ballen gå huritgere mellom våre baneledd. Spesielt Rist som midtbanespiller legger ned en meget god innsats.

Spillet hardner til og det blir en rekke avblåsninger på forhold som det skal blåses på samt at temperaturen stiger på banen og ikke minst på Strindheims benk. Men, i det 71 minutt blir vi tildelt frispark fra 18 meter foran målet til “Challa”. Mur blir satt opp. Verken muren eller keeper er til hinder for at Rist setter frisparket kontant i mål.

Fem minutter etterpå så øker vi ledelsen med en scoring fra Singstad. Mediaavdelingen var opptatt av å leke ballgutt og får ikke med seg selve målet. Men mål er mål. Nå er motstanderen kjørt og vi får mye plass gjennom gode pasninger og løpevillige gutter som stormer fremover. Siste scoring kommer som et resultat av et “klassisk” løp av Persson fra sin backplass som løper igjennom hele forsvaret og kommer til dølinjen og legger 45 ut til Kjær som plasserer ballen i mål. Sånn ender kampen.

Gledelig med sesongens første seier i serien. Honnør skal også gis vår keeper Ansnes som får mye juling i feltet av de voksne karene fra Charlottenlund samt for sin uredde fremferd!

 

 

Lagoppstilling

Innbyttere