Strindheim 2 - Kvik

22. april 2017
Resultat: 0 - 4

Kamprapport

Etter et godt resultat borte mot Trygg/Lade for cirka en måned siden var det nå duket for første hjemmekamp mot Kvik. Den enkle analysen kan tilsi at en månedsopphold ikke har vært optimal, vi taper 3-0.

Laget:

Ansnes

Persson – Melhus – Forsmo – Kjær

Rognes – Petersen F

Kvalvær – Andersen – Pettersen J

Engvik

 

Bytter:

57′ Bratvold inn og Rognes ut

71′ Sund inn og Kvalvær ut

78′ Rosvold inn og Engvik ut

84′ Moe inn og Pettersen F ut

 

Om kampen:

Dette kampreferatet kommer nok til å bli det korteste i meadiaavdelingens historie. Vi kom iløpet av kampen ikke til en eneste sjanse som satte Kviks keeper på prøve. I første omgang så får nok været ta litt skyld for at kampen blir som den blir. Kvik har ballen og kommer til en rekke sjanser mon vi klarer å holde nullen i hele 40 minutter. Etter manglende klarering i vårt forsvar som tillater å beholde ballen innenfor vår 16 resulterer i en scoring.

I andre omgang har vinden løyet litt, men hva hjelper det når kun etter et minutt så får en spiller fra Kvik stå alene på tre meter fra mål og sette bak vår keeper Ansnes. Det siste målet kommer etter en Loob som Ansnes får en hånd på , men beklageligvis duppper inn i mål.

Vi fremstår som at vi ikke evner å holde på ballen og komme fremover på banen, vi blir brutt i vårt oppspill gang på gang. Vi gir opp og det blir en prøvelse på banen (og på benken) å vente til at kampen blir blåst av.

Dette er en kamp som ikke MÅ bli representativ for hvordan vi skal spille fremover, her må både innstilling og innsats forbedres til neste kamp.

Lagoppstilling

Innbyttere