Byåsen 2 - Strindheim 2

7. juni 2015
Resultat: 1 - 0

Kamprapport

Strindheim TF2 tok søndagskveld turen til Dalgård for møtet med Byåsen 2.

Laget:

Langseth
Harlund – Welo – Kjærnli – Haugen
Heggen – Lund
Ricardo – Strand – Rye
Alex

Mål:

25 min. 1-0 Martin Grong Risan, Byåsen

Bytter:

  1. min. Alex ut, Sliwa inn.
    81. min. Heggen ut, Øyvind ‘Modric’ Haugen inn.
    81. min. Haugen ut, Davik inn.

Kort:

Gult: 42. min. Sindre Welo


Referat:

Byåsen tok initiativet fra start. To aktive kantspillere som utfordret mye og kom til et par ufarlige avslutninger. Første sjanse var det også hjemmelaget som skulle få etter 7 minutter. En corner fra høyre blir svingt inn på bakerste hvor en Byåsenspiller går alene opp og header, men debutant Adrian Langseth henger med på notene og redder. Etter 12 minutter kjørte Harlund dribleshow, drar av tre mann og kommer inn i 16. meteren, snubler i egne skolisser i det han skal slå inn. Publikum trudde en stund det var Messi som hadde tatt turen til Dalgård dagen etter Champions League-triumfen. I stedet var det Byåsen som kjørte kontra og fikk avsluttet, men skuddet ble blokkert av en god Sindre Welo i midtforsvaret. To minutter senere er Strindheim nærmest scoring, men det i eget mål. Langseth får i siste liten banket et tilbakespill som holder på å gå rett i mål ut til corner. Etter 25 kommer kampens eneste scoring. Byåsen kaster til Prince Kala på høyre side som får slått inn til en umarkert Martin Grong Risan, enkelt setter han ballen høyt i mål, 1-0.

Etter scoringen våkner Strindheim, Rico går rett i angrep og kliner til fra 17 meter, men Byåsens sisteskanse har stengt buret i dag. Strindheim tok initiativet i kampen og holdte mer i ball nå, uten å produsere de store målsjansene. Lagene går dermed til pause på stillingen 1-0 til Byåsen.

I pausen erstatter Martin Sliwa, Alex Tsesmetsis. Andreomgang startet jevnt, lagene byttet på å angripe. 49 minutter var spilt da Rye fikk frispark på 20 meter, et frispark han selv skulle ta. Kun en god Byåsenkeeper hindret scoring. Og Strindheim skulle få flere muligheter til å score, først en dobbeltsjanse hvor Byåsens keeper og stopper blokkerte hvert sitt skudd. Deretter var det Martin Sliwa som ble spilt alene med keeper, men fikk ikke avsluttet. Etter 66 minutter fikk Byåsen en kjempesjansen til å doble ledelsen, men Martin Grong Risan banket ballen himmelhøyt over fra 3 meter.

I håp om en utligning kaster vi inn Øyvind ‘Modric’ Haugen og Ingebrigt Davik etter 81 spilte minutter. Haugens første involvering er da han på streken bruker sin kjempespenst og setter hodet til en ball som er på vei inn i nettmaskene. I det 90. minutt skulle Sliwa igjen få muligheten til å utligne, men keeper sto nok en gang i veien, og slo ballen til corner. På påfølgende corner lander ballen på panna til Davik som får headet på mål, etter mye klabb og babb får sisteskansen fanget ballen. Seks minutter på overtid blåser dommeren av kampen, og alle tre poengene ble igjen på Dalgård.

 

Lagoppstilling

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Innbyttere

-
- Sub
- Sub
- Sub