Strindheim 2 - NTNUI

13. april 2015
Resultat: 2 - 3

Kamprapport

Lagoppstilling

LINEUP111428954686713

Mål:

7 min: 1-0 Heggen
27 min: 2-0 Tsesmetsis
32 min: 2-1 NTNUI
37 min: 2-2 NTNUI
52 min: 2-3 NTNUI

Bytter:

75 min: Harlund og Sliwa inn for Schevik og Kahegezo
87 min: Markussen inn for Davik

 

Kveldens kamp var sesongåpningen i 3. div. på Myra 2015 og vi var alle litt spent på hvordan rekruttlaget ville gjøre det etter opprykk fra 4. div i fjor.

1. omgang 

Strindheim åpnet friskt og hadde kontroll på kampen i 1. halvdel av 1. omgang.  Allerede etter 7 min. kom Tsesmetsis på et flott raid på høyre kanten og la inn til Heggen i boksen som scora sikkert.  Det var mye bra spill av Strindheim i denne perioden og etter 32. min bryter Singstad på venstresiden, setter fart og spiller Tsesmetsis som scorer. 2-0 og spill som varmet i en heller hustrig april kveld.  Men en kamp varer lenger enn 30 min. og NTNUI fikk mer initiativ da intensiteten og presisjonen i vårt spill dalte.  Etter 32. min klarte vi ikke å klarere på vår venstreside og NTNUI la inn foran mål hvor de fikk god tid til å sikte og reduserte til 2-1.  Like etter maktet vi ikke å klarere et framspill og NTNUI oppfattet kjapt at keeper var på halvdistanse og de utlignet til 2-2.  Nå var det ikke bare været som var hustrig.  Kvaliteten på spillet sank betydelig.  2-2 til pause.

2. omgang

De få litt frosne tilskuerne håpet på at våre spillere skulle reise kjerringa etter pause, men det gode offensive spillet vi hadde i første del av 1. omgang uteble og i stedet fikk NTNUI ledermålet etter en misforståelse mellom keeper og forsvar som NTNUI utnyttet. 2-3 til NTNUI.  Etter dette hadde NTNUI flere store sjanser til å øke ledelsen, uten at de fikk uttelling.  For Strindheim fikk Singstad fikk en bra mulighet etter 63 min, men skuddet gikk over.  Kampen ebbet ut med en fortjent 2-3 seier til NTNUI.

Men tross tap, var det mye positivt første halvtimen av 1. omgang og hvis spillerne klarer å ta med seg videre kvaliteten i spillet de hadde i denne perioden og få det til å vare en hel kamp, kan det fort bli noen hyggelige turer på Myra framover.

 

 

 

 

Lagoppstilling

-
-
-
-
-
-
- Assist
- GoalAssist
-
-
-
-
-
- Goal
-
-
-

Innbyttere