Strindheim 2 - Heimdal

27. april 2015
Resultat: 4 - 2

Kamprapport

 

Strindheim TF 2 tok imot Heimdal til 3. serierunde i 3. divisjon avdeling 10 mandag kveld. 90 minutter med knallhard jobbing og godt spill skulle betale seg med tre poeng.

Laget:

Loktu

Risan – Langseth – Davik – Markussen

Heggen – Haugen

Ricardo – Harlund – Schevik

Alex

Bytter:

45’ Ramstad inn for Markussen

45’ Jeffter inn for Alex

74’ Singstad inn for Schevik

Mål:

22’ 1-0 Ricardo

35’ 1-1 Heimdal

50’ 1-2 Heimdal

60’ 2-2 Ricardo

70’ 3-2 Jeffter

87’ 4-2 Ricardo (str)

Årets sesong har startet poengløst for rekruttene og det var nå viktig å få i gang sesongen. Strindheim startet kampen solid og fikk inn mange lange baller bak Heimdals forsvar. Etter 22 min får Strindheim satt motstanderne under press. Ricardo presser keeper som velger å finte innenfor fem-meteren. Vår eminente høyrekant leser dette og setter inn 1-0. Utligningen kommer etter at Heimdal hadde spilt seg mer inn i kampen. Ett av Heimdals mange lange innkast blir klarert, men en opptellingsfeil i de bakre rekker sørger for at en angriper kommer alene med Loktu og setter sikkert inn 1-1. Dermed ebber de første 45 ut med 1-1.

Rekruttene var fast bestemt på at dette var en kamp som skulle resultere i tre poeng, men andre omgang starter ikke helt som planlagt. Fem minutter ut i andre omgang scorer bortelaget på en corner lagt på bakerste stolpe. Derfra og utover har Strindheim nokså god kontroll bakover og begynner å ta over banespillet. Kampuret rundet 60 min i det de to innbytterne finner hverandre. Ramstad med en strøken pasning i bakrom til Jeffter som utnytter hurtigheten sin og serverer Kahegezo på sølvfat. Strindheim er tilbake i kampen og har nå momentum. Etter 70 min tar Strindheim igjen ledelsen. Kahegezo står på 25 meter og med en luftig stikker i Fabregas-klasse trenger Jeffter bare å få hodet på den og stusse ballen i det lengste hjørnet.

Spikeren i kista kommer i det 87. minuttet da Jeffter dra seg på tvers av 16-meteren, blir hektet og får straffe. Dette skjer i en periode hvor bortelaget ikke er helt fornøyd med dømmingen og frustrasjonen tar overhånd når Strindheim får straffe. Dette resulterer i at en Heimdalspiller får sitt andre gule kort og marsjordre. Uansett får en “hat-trick”-lysten Ricardo ta straffen og setter sikkert inn 4-2, som også blir sluttresultatet. Endelig en seier for våre rekrutter! På tross av perioder hvor vi slipper Heimdal inn i kampen, er det mye potensial i dette laget. Så det kommer til å bli et spennende år for rekruttene. Til slutt er det vanskelig å ikke trekke frem Ricardo som kampens store profil med sitt hat-trick, i tillegg til en assist. Med dette har han nå satt standarden, så vi gleder oss til de neste kampene!

Lagoppstilling

Innbyttere